Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού και σύντροφός της - Στο φως πρώτα φορά το πρόσωπό του (photo)

«Για όποιον θέλει να δει τον πατέρα του παιδιού μου...» - Τα φιλιά της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον σύντροφό της

8 Φεβρουαρίου 2023 09:06
Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού και σύντροφός της - Στο φως πρώτα φορά το πρόσωπό του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μέσω ανάρτησής της στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας (06/02), γνωστοποίησε τα ευχάριστα αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το νεογέννητο μωράκι της θα πάρει το όνομα Πάρις.

Λίγο μετά τον ερχομό της κόρης της, το μοντέλο έκανε νέο post στο Instagram αυτή τη φορά με τον σύντροφό της. Πρόκειται για ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του, όσο οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

«Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans», σχολίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού και σύντροφός της Τζούλιας Αλεξανδράτου

«Λύγισε» η Τζούλια Αλεξανδράτου «Mόλις βγήκε από την κοιλιά μου είπα...» - Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα (photo)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Χθες Δευτέρα 6/2 όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το πρώην μοντέλο θέλησε το πρωί της Τρίτης να μοιραστεί νέα στιγμιότυπα της νεογέννητης κόρης της, ενώ δεν δίστασε να γράψει μερικά λόγια για την προσωπικότητα του βρέφους.

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος» αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ανάρτηση Τζούλιας Αλεξανδράτου για την γεννηση της κόρης της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share