Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για την πραγματική σχέση της Ναταλίας Λιονάκη με τη μητέρα της - «Κατηγορούσε ιερέα ότι το παιδί της...»

Η απόφαση που τη στιγμάτισε

8 Φεβρουαρίου 2023 08:16
«Βόμβα» για την πραγματική σχέση της Ναταλίας Λιονάκη με τη μητέρα της - «Κατηγορούσε ιερέα ότι το παιδί της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών κάνει τις τελευταίες μέρες, η είδηση ότι η Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε και επισήμως ως μοναχή Φεβρωνία σε τελετή στην Κένυα.

Φιλικά πρόσωπα της ηθοποιού, αλλά και συνάδερφοί της που γνώριζαν τη Ναταλία αρκετά καλά, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην απόφασή της, η οποία την έφερε αρκετά κοντά στον Θεό. Προβληματισμένοι στο Πρωινό με το viral video της Ναταλίας Λιονάκη να χειροτονείται ως μοναχή

Εμπόδιο στα σχέδιά της, η μητέρα της, η οποία πριν από οκτώ χρόνια προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στην κόρη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Φτιάξε καφέ να στα πω, μητέρα και κόρη έχουν έρθει πλέον αρκετά κοντά.

«Αποδέχθηκε την απόφαση η μητέρα της. Το 2009 όταν η Ναταλία Λιονάκη πήγε στο μοναστήρι, η μητέρα της έδινε μάχη. Κατηγορούσε τότε τον Ιερέα Απόστολο, ότι το παιδί της είχε παρασυρθεί. Δεν ήταν εύκολη ιστορία», ανέφερε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

«Βόμβα» από Μάριο Ιορδάνου: «Το μόνο που έχω να πω για τη Ναταλία Λιονάκη είναι...»

Ο Μάριος Ιορδάνου υπήρξε πριν πολλά χρόνια ζευγάρι με τη Ναταλία Λιονάκη, η οποία παράτησε τα εγκόσμια και έχει στραφεί στο Θεό, έχοντας γίνει μοναχή.

Όταν πριν από λίγα χρόνια η πρώην αγαπημένη του Ναταλία Λιονάκη είχε επιλέξει το δρόμο του μοναχισμού εκείνος είχε επιλέξει το δρόμο της σιωπής στο βομβαρδισμό των δημοσιογράφων για μία συνέντευξη έστω για μία δήλωση.

Σήμερα ο Μάριος Ιορδάνου είναι παντρεμένος με τη Σοφία Καζαντζιάν από το 2014 με την οποία είναι μαζί από το 2008. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν στο περιοδικό PEOPLE για τη Ναταλία Λιονάκη και την απόφασή της να στραφεί στο Θεό.

Ο Μάριος Ιορδάνου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για το δρόμο που ακολουθεί. Καθένας μόνος του διαγράφει την πορεία του. Αυτό το θέμα, όμως, ανήκει στο παρελθόν και τώρα ζω κάτι πραγματικά πολύ όμορφο, το οποίος τιμώ και σέβομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share