Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ανατροπή από Γιάννη Πλούταρχο: «Για τις σχέσεις των παιδιών μου...»

Τι αποκάλυψε;

7 Φεβρουαρίου 2023 17:11
Ανατροπή από Γιάννη Πλούταρχο: «Για τις σχέσεις των παιδιών μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει φτιάξει μια όμορφη πολύτεχνη οικογένεια με τη γυναίκα του, Μαρία και σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε την ανατροπή και μίλησε για το ρόλο του πατέρα, αλλά και τις σχέσεις των παιδιών του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι-παλάτι που έχει χτίσει στα νότια προάστια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης περιέγραψε τη σχέση με τα παιδιά του και συγκινήθηκε όταν η συζήτηση έφτασε στη γυναίκα της ζωής του, Μαρία. Παράλληλα, αυτό είναι το περιστατικό με την κόρη του που θέλει να ξεχάσει.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με τα παιδιά του. Όπως είπε, συζητάνε τα πάντα μαζί, ενώ εκείνος είναι το “πειραχτήρι” του σπιτιού:

Εγώ με τα παιδιά στο σπίτι είμαι του παιχνιδιού. Θα τα πειράξω, γιατί είμαι πολύ μεγάλο πειραχτήρι, αλλά όταν θα πάρουμε μια απόφαση και θα πρέπει κάποιος να γίνει ο κακός της οικογένειας, αυτός είμαι εγώ. Με τα παιδιά μου συζητάω τα πάντα, μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς… Για τις σχέσεις των παιδιών μου, για όλα”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών του, Μαρία. Όπως παραδέχτηκε εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του: “Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς!"

Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη αν θεωρεί ότι τα πήγε καλύτερα ως ερμηνευτής ή ως οικογενειάρχης, ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε:

Ως οικογενειάρχης, τουλάχιστον, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορώ να το κρίνω, να το βάλω σε μια ζυγαριά. Νομίζω ότι τα ‘χω καταφέρει καλά. Τώρα, πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί έχω ακόμα μικρά παιδιά, θα το δείξει η πορεία της ζωής, όταν θα έρθει η ώρα να κάνω τον απολογισμό.

Όσο για την καριέρα, αυτό μπόρεσα να κάνω. Καλό, κακό, λίγο, πολύ… Για μένα ήταν πάρα πολύ όμορφο! Μου έδωσε περισσότερα πράγματα ο Θεός, από όσα ζήτησα. Αυτό που θέλω για το μέλλον, είναι να έχουν καλές ζωές τα παιδιά μου, να έχουν μεγάλες δόσεις ευτυχίας στη ζωή τους”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share