Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» από Νίκο Μουτσινά: «Τα τελευταία 5 χρόνια τα έχω με τον…»

Άκρως αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή!

7 Φεβρουαρίου 2023 16:54
«Βόμβα» από Νίκο Μουτσινά: «Τα τελευταία 5 χρόνια τα έχω με τον…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση του λέγοντας: «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με…».

Ο ηθοποιός παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στο “Καλύτερα δεν γίνεται” και του ανέφεραν πως τον ψάχνουν στην Google. O ίδιος είχε απαντήσει στις κάρτες – “βόμβα” χωρίς κανένα δικαίωμα να πει “πάσο”.

Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς για το παιδί που θέλει να υιοθετήσει.

σχέση Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο είχε απαντήσει χιουμοριστικά “Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι”.

Το αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Νίκος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

Με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε με την είδηση ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους πραγματοποίησαν αυτήν την συμβολαιογραφική πράξη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το είναι και τι δεν είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη

Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές. Να προσφέρουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη. Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα. Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικών» αναγνωστών μου.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share