Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λύθηκε το μυστήριο: Εμφανίστηκε ο άντρας που φροντίζει το Γιώργο Μαρίνο - Είναι μαζί 40 χρόνια

Έδωσε τέλος στις φήμες

7 Φεβρουαρίου 2023 16:25
Λύθηκε το μυστήριο: Εμφανίστηκε ο άντρας που φροντίζει το Γιώργο Μαρίνο - Είναι μαζί 40 χρόνια
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος σόουμαν στην Ελλάδα, ωστόσο στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Μετά από χρόνια το μυστήριο λύθηκε, καθώς ο άντρας που τον φροντίζει εμφανίστηκε, δηλώνοντας πως είναι μαζί 40 χρόνια.

Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει. Με την ευκαιρία, δείτε τι έγινε με το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά.

Ο Βασίλης Θωμάκος, φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά.

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Η σκληρή απάντηση του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

Στην επιστολή που έστειλε στην πρώην υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, η Άννα Φόνσου αναφορικά με τον Γιώργο Μαρίνο, απάντησε ο άνθρωπος που φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό τον γνωστό ηθοποιό.

Η Άννα Φόνσου, η οποία υπήρξε καλή φίλη του Γιώργου Μαρίνου είχε εκφράσει την ανησυχία της για την κατάστασή του, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας που τον φροντίζει, τον κρατάει απομονωμένο.

Μιλώντας στο Star, ο άνδρας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος υποστήριξε ότι «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους.

Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Ήταν πολύ ερωτευμένος: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Μαρίνου (photo)

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά διατήρησαν άριστες επαφές με τον γνωστό showman να κάνει μια κίνηση «ματ», καθώς ήταν πολύ ερωτευμένο μαζί της.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιώργος Μαρίνος: Η ομοφυλοφιλία και ο μεγάλος του έρωτας

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του στα μέσα του 1960, σε μια συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Παρ' όλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του '60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του.

Ο Γιώργος Μαρίνος ερωτευμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Παρ' όλα αυτά οι δρόμοι τους δεν χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα. Μάλιστα στο σπίτι του στο Βουτζά, είχε το δικό της δωμάτιο για να μένει όποτε ήθελε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share