Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περήφανος μπαμπάς ο Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο πρωτότοκος γιος του, Κωσταντής - Αποφεύγει μανιωδώς τη δημοσιότητα

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου γι'αυτόν

7 Φεβρουαρίου 2023 15:34
Περήφανος μπαμπάς ο Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο πρωτότοκος γιος του, Κωσταντής - Αποφεύγει μανιωδώς τη δημοσιότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια με την Τίνα Παπαδέλλη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Ωστόσο, ο πρωτότοκος για του παρουσιαστή, ο Κωνσταντής, είναι παιδί από τον πρώτο του γάμο. Το πρώτο παιδί του αποφεύγει μανιωδώς τη δημοσιότητα, γι΄αυτό και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά από τις κάμερες, σε αντίθεση με τους δύο αδερφούς του.

O γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show πριν λίγο καιρό και μίλησε για τον πρώτο του γιο, Κωνσταντή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου».

Τα λόγια του Φοίβου Παπαδάκη για τον αδερφό του, Κωνσταντή

«Έχω δύο αδελφούς. Ο Κωνσταντής είναι από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου, κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα. Ήταν και είναι ο μεγάλος μου αδελφός, το πρότυπο μου και ο άνθρωπος που μου έμαθε πολλά»

Πισίνα και τεράστιος κήπος: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη (photos)

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας εκ των κορυφαίων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης, με την εκπομπή του να έχει γράψει ιστορία και τον ίδιο φυσικά να το έχει εξαργυρώσει και στα οικονομικά του, κάτι που φαίνεται και στο επιβλητικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην Πεντέλη και έχει πισίνα και έναν τεράστιο κήπο.

Νέες εικόνες από τον προσωπικό χώρο του γνωστού δημοσιογράφου έχει δώσει στη δημοσιότητα ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο νεαρός που επίσης εργάζεται ως δημοσιογράφος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του, Αλίκης, και ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από το σπίτι της οικογένειάς του στην Πεντέλη.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς, η οικογένεια Παπαδάκη έχει μια τεράστια πισίνα, αλλά και ένα καλαίσθητο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες:

Πριν από χρόνια, μάλιστα, η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, «Μπαμ», είχε κάνει μια πλάκα στον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του, με το εξωτερικό του να δείχνει... ένα πραγματικό ανάκτορο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share