Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φρίκη! Η απώλεια και ο πόνος...» - Σπαραγμός για τη Ρούλα Κορομηλά

«Πληγές που δεν κλείνουν ποτέ»

7 Φεβρουαρίου 2023 15:22
«Φρίκη! Η απώλεια και ο πόνος...» - Σπαραγμός για τη Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από αυτή την τραγωδία του σεισμού στην Τουρκία, με την Ρούλα Κορομηλά να κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την ίδια ώρα, εύλογα υπάρχει το ερώτημα εάν επηρεάζεται η Ελλάδα από τους ισχυρούς σεισμούς, με τους σεισμολόγους να κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις.

«Ποιον δεν συγκλονίζουν αυτά τα ματάκια μέσα στα ερείπια ; Η απώλεια και ο πονος δεν έχουν σύνορα. Χιλιάδες νεκροί . Χιλιάδες εγκλωβισμένοι στα ερείπια. Χιλιάδες άστεγοι μέσα στην παγωνιά. Είναι άνθρωποι που εχασαν βίαια τη ζωη τους. Χιλιάδες αγνοούμενοι. Μάχη από τους διασώστες στα ερείπια. Φόβος. Φρίκη. Καταστροφή . Πληγές που δεν κλείνουν ποτε. Ανθρωπιά και αλληλεγγύη τα όπλα μας πέρα από φυλές, σύνορα ,θρησκείες….
Ειμαστε πάντα κοντα σ αυτους που υποφέρουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Σε αγαπώ για…» - Το εξομολογήθηκε δημόσια η Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση χθες (5/2), μην κρύβοντας τη λατρεία της για έναν καλλιτέχνη, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Νίκο Βέρτη, για τον οποίο φανέρωσε τη μεγάλη εκτίμηση, που τρέφει προς το πρόσωπό του, μέσα από μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τον τραγουδιστή.

«Αγαπώ την απλότητα του Νίκου Βέρτη, την φωνή του, την ευγένειά του και θαυμάζω το δημιουργικό ταλέντο του», ανέφερε, την ίδια στιγμή που δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά τα τηλεοπτικά νέα.

Αστρονομικό ποσό: Τόσα λεφτά έπαιρνε η Ρούλα Κορομηλά από τον «Πρωινό Καφέ»

Συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» παραχώρησε η Νατάσα Ράγιου, που μίλησε για την εποχή που ήταν στο πρωινό με την Ρούλα Κορομηλά και αναφέρθηκε στα πολλά λεφτά που υπήρχαν τότε, τονίζοντας πως η ίδια ντρεπόταν όταν πήγαινε να πληρωθεί.

«Ήταν η εποχή που αποφάσισε η ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά, η ΕΡΤ, την πρώτη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, πρωινή, και μαζευτήκαμε η Ρούλα, εγώ, η Μάρω Λεονάρδου, η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Ρούλα Κορομηλά στον Πρωινό Καφέ

Η Ρούλα επελέγη για παρουσιάστρια και εμείς αναλάβαμε τα ρεπορτάζ και κάποιες στήλες στην εκπομπή. Ήμασταν αγαπημένες. Ήταν ιδανικά τα πάντα, γιατί έρεε άφθονο το χρήμα, δανεικό μεν και τότε.

Και τα κασέ ήταν πολύ υψηλά, εγώ ντρεπόμουν να πάω να πληρωθώ, ντρεπόμουν να πάω στο ταμείο γιατί ήταν πάρα πολλά τα λεφτά, τα οποία δεν τα ζήταγες, σου τα δίνανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share