Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Περήφανος για τον τόπο του: Αυτό είναι το εξοχικό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στην Κέρκυρα (photo)

Δείτε το για πρώτη φορά

7 Φεβρουαρίου 2023 14:34
Περήφανος για τον τόπο του: Αυτό είναι το εξοχικό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στην Κέρκυρα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως ο Σάκης Ρουβάς έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους πάνε συχνά στο εξοχικό που έχουν όταν βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι περήφανος για τον τόπο του, αν και πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, όπως έχει αποκαλύψει. Το νησί αρέσει ιδιαίτερα στα τέσσερα παιδιά του. Το αγαπημένο ζευγάρι ταξιδεύει μέχρι την Κέρκυρα συνήθως το Πάσχα, όπως είναι αναμενόμενο με βάση τα έθιμα του νησιού.

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια, ο Σάκης Ρουβάς είχε απαθανατίσει το μεγάλο του γιο, Αλέξανδρο, να κρατά μια στάμνα μπροστά από το σπίτι.

Το εξοχικό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στην Κέρκυρα

Μοίρασαν την περιουσία Ρουβάς - Ζυγούλη: Η βίλα στον Νέο Βουτζά, το σπίτι στην Κέρκυρα και τα 37 στρέμματα στον Βόλο

Λίγο η ανασφάλεια και το γεγονός ότι θέλει να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να μοιράσουν την περιουσία τους, η οποία μόνο λίγη δεν είναι, αν αναλογιστεί κανείς τη βίλα στο Νέο Βουτζά, το σπίτι στην Κέρκυρα, αλλά και τα 37 στρέμματα στο Βόλο.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν σταματάει να εργάζεται, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, έχει -όπως είναι αυτονόητο- καταφέρει να δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, η οποία αποτιμάται τόσο σε ακίνητα όσο και σε μετρητά, αλλά και σε επενδύσεις.

Και αποφάσισε να “μοιράσει” την περιουσία αυτή στα τέσσερα παιδιά του, τα δύο κορίτσια και τα δυο αγόρια που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη.

σπίτι Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά

Η βίλα στον Νέο Βουτζά, το σπίτι στην Κέρκυρα και τα 37 στρέμματα στον Βόλο - Ποιος παίρνει τι

Φυσικά, η “μοιρασιά” αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν. Όμως, ο Σάκης θεώρησε καλό να βάλει από τώρα σε τάξη τα πράγματα, ώστε να ησυχάσει από αυτό και να αισθάνεται ήρεμος και ασφαλής.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Πέρα από το σπίτι στον Βουτζά, υπάρχουν και τα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή στην Κέρκυρα.

το θερμοκήπιο στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Εκεί και πάλι τα πράγατα μοιράζονται, με το σπίτι να πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μέει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το ίδιο θα συμβεί και με ένα καταπίστευμα που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής και το οποίο περιλαμβάνει άγνωστο ποσό μετρητών.

Αυτά θα μοιραστούν ισόποσα στα τέσσερα παιδιά του, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share