Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στα ουράνια η Δέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι...» (Video)

«Έσπασε» τη σιωπή της για τη σχέση της κόρης της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

7 Φεβρουαρίου 2023 13:22
Στα ουράνια η Δέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι...»  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Δέσποινα Βανδή συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, πήρε την πτήση για Λονδίνο, προκειμένου να γιορτάσει τα 19α γενέθλια της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη.

«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου, γίνεται 19 ετών. Τα προλαβαίνω όλα, όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες. Είμαι χαρούμενη δόξα τω Θεώ» είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή. Παράλληλα, η τραγουδίστρια έγινε γνωστή στην προσωπική της ζωή για το γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και πλέον είναι πανευτυχής με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά στο παρελθόν είχε απασχολήσει με άλλη σχέση της.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της κόρης της με τον 34χρονη γυμναστή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο κι αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;»

«Με κεράτωνε ένα χρόνο με τον Μπισμπίκη...»: «Βόμβα» Ντέμη Νικολαΐδη για το διαζύγιό του από τη Δέσποινα Βανδή!

Είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες πως Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έχουν πάρει διαζύγιο! Ο λόγος; Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, η τραγουδίστρια κεράτωνε έναν χρόνο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Η τραγουδίστρια μπορεί να ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά δεν άργησε να πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο.

Η Δέσποινα και ο πρώην ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και σχεδόν 21 χρόνια κοινής πορείας. Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο μάλιστα πρόσφατα ταξίδεψαν και στο εξωτερικό.

Οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και φαίνεται ότι πλέον δεν κρύβονται. Όπως φαίνεται όμως το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν είναι καινούργιο. Το περιοδικό «Yes» σε ένα ομολογουμένως… προκλητικό εξώφυλλο αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής στη συνδρομητική τηλεόραση σχολίασε όταν έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή ότι η τραγουδίστρια είναι μαζί με τον ηθοποιό πάνω από έναν χρόνο!

δημοσίευμα Yes magazine για κέρατο Βανδή με Μπισμπίκη και Νικολαΐδη

«Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη!», μεταφέρει το συγκεκριμένο περιοδικό ως λόγια του ίδιου του Ντέμη Νικολαΐδη, με καμία από τις δύο πλευρές να μην έχει προς το παρόν σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ δικές πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share