Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκείνη… τον χαβά και τον έρωτά της: Η πρώτη κίνηση που έκανε η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Επικεντρώθηκε σε αυτό που αγαπούσε και άλλαξε

7 Φεβρουαρίου 2023 11:44
Εκείνη… τον χαβά και τον έρωτά της: Η πρώτη κίνηση που έκανε η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε μια κόλαση στο γάμο της με τον Αλβάρο, ωστόσο μετά το διαζύγιο άρχισε, λίγο λίγο, να βρίσκει τον εαυτό της, κάνοντας κινήσεις που την ενδιέφεραν και αντιθέτως έδειχναν… να μην νοιάζεται τόσο για τον Βραζιλιάνο, ακολουθώντας το επάγγελμα που διάλεξε για τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος «έρωτας» χτύπησε τη «χρυσή» κληρονόμο Αθηνά Ωνάση και, μη μπορώντας να αντέξει ούτε λεπτό μακριά του, κατάφερε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις να «αρπάξει» ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών. Το άλογο το «άρπαξε» μέσα από την αγκαλιά της πανέμορφης αμαζόνας Σούζαν Φιτζπάτρικ.

Την είδηση της πώλησης του αλόγου, που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield», έκανε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας, η οποία το αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική της σελίδα Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια», λέει η Φιτζπάτρικ και προσθέτει:

«Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση».

Το φλερτ της Αθηνάς Ωνάση με τον «Fellow Castlefield» κρατούσε από την εποχή που οι επιτυχίες και τα μετάλλια της Σούζαν σε μεγάλους αγώνες άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, με τελευταία τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Εθνών στο Δουβλίνο, όπου άλογο και αναβάτρια κατάφεραν να εξασφαλίσουν στο Grand Prix την 4η θέση.

Αυτό ήταν και το «κερασάκι στην τούρτα» για την Αθηνά, που έβαλε στόχο με την απόκτηση του να μεγαλώσει κι άλλο τη λίστα των αλόγων της (εννέα τον αριθμό), τα οποία ζουν και εκπαιδεύονται στους υπερσύγχρονους στάβλους της Βαλκένσαουαρντ της Ολλανδίας.

Έτσι τον γνώρισε αλλά τότε… έκανε τον ανήξερο

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γοητευτικός Ιταλός ιππέας Αλμπέρτο Ζόρζι, τον οποίο πολλά σκανδαλοθηρικά sites προσπάθησαν να χρεώσουν στην Αθηνά Ωνάση ως το νέο της αμόρε.

Ωστόσο, εκείνος ξεκαθάρισε το μέχρι πρότινος θολό τοπίο, λέγοντας πως η μοναδική σχέση που είχε με τη «χρυσή» κληρονόμο ήταν οικονομικής φύσης, αφού από εκείνη αγόρασε πριν από λίγα χρόνια τον «Cornetto K», το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται μάλιστα πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα με ιρλανδική καταγωγή, αφού δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την αγορά του «Rubinu», που ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Μάικλ Ντάφι.

Την «ξεζούμισε»: Τόσα χρήματα άρπαξε από την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δεν είναι εδώ και χρόνια μαζί, με τους δύο να έχουν περάσει από ένα σκληρό διαζύγιο, στο οποίο ο Βραζιλιάνος «ξεζούμισε» οικονομικά την χρυσή κληρονόμο.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ζήτησε διατροφή πολλών χιλιάδων ευρώ από τη χρυσή κληρονόμο, που όμως έμοιαζε εσχάτως να είναι ανανεωμένη. Ποσό αστρονομικό για εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά όχι και για την Αθηνά Ωνάση, η οποία μπορούσε να του δώσει, αλλά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του γάμου τους την απατούσε, φυσικά δεν θέλησε να του δώσει αυτά που ζητούσε.

Άλλωστε, δεν πέρασε αρκετός καιρός από την ημέρα που οι δυο τους χώρισαν κι εκείνος όχι μόνο γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, αλλά παντρεύτηκε ξανά. Η Αθηνά Ωνάση από την πλευρά της κλείστηκε στον εαυτό της και σε συνεργασία με τους δικηγόρους της προσπαθούσε να βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου εκείνος να μην πάρει όσα ζητούσε.

Την «ξεζούμισε»: Τόσα χρήματα άρπαξε από την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο

Αθηνά Ωνάση: Έτσι διευθετήθηκε η διατροφή του Αλβάρο

Ο Αλβάρο σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, το οποίο τον «έκαιγε» κάνοντας λόγο για «fake news».

Ο συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε στο Gala: «Έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί ζει στη Βραζιλία και φυσικά χτίζει προφίλ. Παντρεύτηκε στην Πορτογαλία και ζει στη Βραζιλία. Όταν δηλώνεις πράγματα για τα οποία ξέρεις ότι δεν θα υπάρξει ο άμεσος αντίλογος, μπορείς να περιγράψεις τον έγγαμο βίο σου με χρυσά γράμματα ενώ στην πραγματικότητα απάτησε την Αθηνά με τη Νικόλ είκοσι μέρες μετά τον γάμο τους. Βέβαια, ισχύει ότι ο γάμος ήταν εξαιρετικός γι’ αυτόν. Τον έκανε πλούσιο, διάσημο, τον μετέτρεψε κατά κάποιον τρόπο σε Ωνάση, του άνοιξε χιλιάδες πόρτες. Και από εκεί που ζούσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι και δεν είχε ούτε αυτοκίνητο βρέθηκε με πάρα πολλά λεφτά. Άρα, ο γάμος ήταν τέλειος γι’ αυτόν. Για την Αθηνά όμως δεν ήταν».

Η έρευνα του Αλέξη Μανθεάκη για το βιβλίο του και τα όσα του είπε το call girl, βοήθησαν τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στην διεξαγωγή του διαζυγίου τους.

«Ήρθε η ώρα που η Αθηνά και οι δικηγόροι της μου είπαν να πάρω τον φάκελο που είχε δώσει η Νικόλ σε έναν πανεπιστημιακό καθηγητή με το όνομα Τιερί Μορό, τον κορυφαίο δικηγόρο του Βελγίου που είχε αναλάβει τη Μισέλ Μαρτέν, γυναίκα του παιδεραστή Ντίτρου, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στο Βέλγιο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πήγα εγώ και η Νικόλ στο γραφείο του στις Βρυξέλλες και το ίδιο βράδυ τον δώσαμε στον δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία. Μου είπαν ‘’καταπληκτικό, έκανες τρομερή δουλειά’’ αλλά μετά τους έχασα και αναρωτήθηκα γιατί δεν με ενημέρωσαν όπως έκαναν παλιότερα ο Ρουσέλ και οι δικηγόροι του που με ενημέρωναν για κάθε τους βήμα» κατέληξε ο συγγραφέας.

Ο Ντόντα όταν ενημερώθηκε για τον περιβόητο φάκελο που τον «έκαιγε» άλλαξε στάση.

Ο φάκελος αυτός σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη, χρησιμοποιήθηκε από τους δικηγόρους της Αθηνάς ως μοχλός πίεσης προς τον Αλβάρο αλλά δεν κατατέθηκε στο δικαστήριο.

«Έτσι, ενώ ζητούσε 10.000 δολλάρια την ημέρα για διατροφή, συν τα άλλα που ήταν συνεννοημένα για το προγαμιαίο, τελικά πιστεύω ότι πήρε γύρω στα 11 εκατομμύρια. Αυτός βρήκε την ευτυχία πλούσιος πλέον, με μια κοπέλα πιο νέα από την Αθηνά», κατέληξε ο συγγραφέας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share