Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαριλένα Ράδου: Topless η Κατερίνα από τους Παγιδευμένους! Πέταξε την μπλούζα της, ποζάρει στα χιόνια και μας «παγίδεψε» με τα κάλλη της (photos)

Η ηθοποιός λατρεύει το χιόνι και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της στο instagram

7 Φεβρουαρίου 2023 11:28
Μαριλένα Ράδου: Topless η Κατερίνα από τους Παγιδευμένους! Πέταξε την μπλούζα της, ποζάρει στα χιόνια και μας «παγίδεψε» με τα κάλλη της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριλένα Ράδου, η οποία υποδύεται την Κατερίνα από τους Παγιδευμένους, τόλμησε και έβγαλε την μπλούζα της στα χιόνια και σίγουρα έτσι δεν την έχετε ξαναδεί. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το spoiler για το σημερινό επεισόδιο και τις ανατρεπτικές εξελίξεις που έρχονται!

Η Μαριλένα υποδύεται συγκεκριμένα πρόεδρο του δικαστηρίου και είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη – που τον υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης - και αδελφή του Σταύρου Μαυρίδη.

Η Μαριλένα Ράδου, η οποία υποδύεται την Κατερίνα στη σειρά, Παγιδευμένοι έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της. Η ηθοποιός λατρεύει το χιόνι και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της στο instagram!

Στη μία ανάρτησή της σχολίασε κιόλας:

"Πάντα μια γερή θύελλα
καθαρίζει την ατμόσφαιρα.
Ι Τσινγκ, αρχές 9ου αι. π.Χ.,
Το Κινέζικο «Βιβλίο των Αλλαγών»".

Eνώ σε άλλη ανάρτησή της που απεικονίζεται δίχως μπλούζα, έγραψε:

"Για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας (και τις αποστάσεις μας)
πρέπει να επιβραδύνουμε τις εικόνες.
Paul Virilio, 1932-2018,
Γάλλος στοχαστής"

Topless η Κατερίνα από τους Παγιδευμένους

Να σας θυμίσουμε ότι όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε ανοίξει την καρδιά της, μιλώντας για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και για το «plan B» που έχει ενεργοποιήσει, με τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ενεργοποίησα το Plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων, για να έχω επιλογή» είπε ενώ τόνισε: «Θα μπορούσα να κάνω μόνη μου παιδί».

Η Μαριλένα Ράδου συνέχισε μιλώντας με λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη διαδικασία: «Δεν είναι καθόλου επίπονη η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων, η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά... Δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ, το να βάλω στόχο κάτι που θα μου εξασφαλίσει την επιλογή να κάνω παιδί, με κάνει να νιώθω πολύ ωραία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share