Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γεμάτη πλούτη η Αννίτα Πάνια: «Πήρα πολύ περισσότερα λεφτά από το...»

Χρυσάφι στα...πόδια της

7 Φεβρουαρίου 2023 11:09
Γεμάτη πλούτη η Αννίτα Πάνια: «Πήρα πολύ περισσότερα λεφτά από το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Αννίτα Πάνια είχε μιλήσει πριν καιρό με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη Νάνσυ Νικολαΐδου και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», αποκαλύπτοντας από πιο κανάλι πήρε τα περισσότερα λεφτά. Όπως και να το δει κανείς, η παρουσιάστρια είναι γεμάτη...πλούτη!

Γιατί έφυγε η Αννίτα Πάνια από τον Alpha;

Οι σχέσεις μου με τον ιδιοκτήτη του Alpha είναι οι καλύτερες. Γιατί έφυγα από τον Alpha; Γιατί πήρα πολύ περισσότερα λεφτά από το Epsilon. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Νίκο Καρβέλα μετά το διαζύγιό τους.

Αισθάνθηκα μετά από 20 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση ότι δεν είμαι απαραίτητη σε έναν μεγάλο σταθμό όσο σε έναν μικρότερο. Όταν αυτό το αποτιμάς και σε καλύτερες απολαβές, σκέφτεσαι κάποια στιγμή και παίρνεις την απόφαση.

Η Αννίτα Πάνια μιλάει για τα λεφτά από το Epsilon

Η κόντρα του Νίκου Καρβέλα με το Epsilon

Ο Νίκος έχει τη δική του καριέρα, πορεία, προσωπικότητα. Το ίδιο κι εγώ. Ταυτιζόμαστε σε πολλά πράγματα, λατρευόμαστε, αγαπιόμαστε, αλλά ο καθένας έχει τις δικές του επιθυμίες για το τι κάνει στη δουλειά του.

Καταλαβαίνω και αυτό που συνέβη στον Νίκο και αυτό που συνέβη από την πλευρά του σταθμού και την ίδια στιγμή βαριέμαι πάρα πολύ όλα αυτά τα πράγματα.

Θεωρώ ότι για τον σταθμό είναι μια πολύ ωραία παραγωγή, η οποία προήγαγε ένα κανάλι σαν το Epsilon που είναι πολύ μικρό ακόμα και τα καταφέρνει να έχει αποτέλεσμα μεγάλου σταθμού.

«Χώρισα με τον...»: Αποκάλυψη βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την Αννίτα Πάνια, πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο τότε Έψιλον, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τις τότε φήμες χωρισμού από τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο τελικά και χώρισε λίγο αργότερα!

Η Αννίτα Πάνια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική.

Όσο για τον γιο της, είπε: «Ο Ανδρέας πάει Δευτέρα δημοτικού, αλλά δεν τρελαίνομαι να μιλάω δημοσίως για το παιδί...».

«Χώρισα με τον...»: Αποκάλυψη βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του συντρόφου της Νίκου Καρβέλα.

«Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού» σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share