Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κραυγή αγωνίας από την Λίτσα Γιαγκούση: «Έχει χιονοθύελλα! Το αμάξι είναι θαμμένο»

«Δεν έχω ιδέα αν λειτουργούν...»

7 Φεβρουαρίου 2023 10:50
Κραυγή αγωνίας από την Λίτσα Γιαγκούση: «Έχει χιονοθύελλα! Το αμάξι είναι θαμμένο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκλεισμένη στο σπίτι της στα Βίλια βρίσκεται η τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που έχει πλήξει την χώρα τα τελευταία 24ωρα.

«Χιονίζει και τώρα, έχει χιονοθύελλα. Συνήθως αποκλινόμαστε. Είχαμε μια διακοπή ρεύματος μισής ώρας. Είναι η πρώτη μέρα που βγαίνω στον κήπο. Έχει πάρα πολύ χιόνι. Δεν έχω ιδέα αν λειτουργούν τα καταστήματα. Έχουμε προμηθευτεί πράγματα. Ξέραμε ότι θα έρθει χιόνι. Ο δρόμος ο κεντρικός επάνω είναι ανοιχτός. Έχουν περάσει μηχανήματα. Τα στενά όμως και μέσα στο χωριό έχουν χιόνι. Το αμάξι είναι θαμμένο», είπε η Λίτσα Γιαγκούση η οποία απολαμβάνει τις μέρες της στο σπίτι.

Παράλληλα η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα για το J2US και πως έχει βρεθεί ο παρτενέρ της. «Υπάρχει παρτενέρ. Δεν ξέρω αν είναι ανακοινώσιμος. Είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης».

Survivor All Star: «Γνώρισα και την Ασημίνα, είναι μια...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων της Λίτσας Γιαγκούση για τον Χρήστο Δάντη

Ο Χρήστος Δάντης και η Λίτσα Γιαγκούση δεν είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, με την τραγουδίστρια όμως να τοποθετείται για τον πρώην σύζυγό της, όπως και για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η ίδια μίλησε στον Alpha και, όπως είπε, ξυπνά πολύ νωρίς για να φροντίσει τα ζώα της. Όπως είναι γνωστό ζει εκτός Αθηνών με τον σύζυγό της, κάνοντας και νωρίτερα αποκάλυψη για το διαζύγιο.

«Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη δουλειά δεν ήταν από τρίτους αλλά λόγω υγείας. Από το ξεκίνημά μου υπήρχαν προβλήματα. Έλεγα 5 τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα.

Είχα πάθει κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Γύριζαν όλα. Εμετούς και πήγα νοσοκομείο.

Η πρώτη μου συνεργασία ήταν σε μια ταβέρνα στη Νέα Ιωνία, ήταν τραγική. Είχε στεγνώσει το στόμα μου, έτρεμα.

Μια φορά τραγουδούσα, είχα κλειστά τα μάτια και ξαφνικά τα ανοίγω ευτυχώς και βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα πίσω, θα με σκότωνε.

Και από λουλούδι έχω χτυπήσει. Ήρθε μια γαρδένια με συρματάκι και με χτύπησε στο μάτι. Ξαφνικά πλημμύρισα στο αίμα.

Κοριτσάκι κάθε εβδομάδα με έτρεχε για ακτινογραφίες.

Μπορώ να γίνω και αγενής. Με τρελαίνει η αδικία. Σε πρόβα επιχειρηματίας έχει ένα γκαρσονάκι και του καθάριζε τα παπούτσια. Περνάει μια ωρίτσα, έρχεται ο επιχειρηματίας με λίγο ειρωνικό ύφος και με ρωτάει αν θέλω κάτι. “Ένα φραπέ με γάλα γλυκό, ευχαριστώ”. Μου λέει “δεν είμαι σερβιτόρος”. Του το κράταγα!».

Μιλώντας για τον σύζυγό της είπε: «Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό παιδί. Έχει αξίες, είναι πανέξυπνος, θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη μουσική, τη δουλειά του. Μούδιασα όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου τραγουδούσα με μηχανή βράδυ».

«Το πρόβλημα με τα μάτια που έχω, μήπως είναι ψυχοσωματικό; Ξηροφθαλμία, το έχω 20 χρόνια. πρόβλημα μεγάλο. Με “κόβουν” μόνιμα αλλά όταν γίνεται έντονο είναι ανυπόφορο» είπε.

Το σχόλιο της τραγουδίστριας για... την πρώην και την νυν του

Μίλησε όμως και για τον πρώην της, Χρήστο Δάντη, με τον οποίο ξαναμίλησαν μετά από 10 χρόνια.

«Ήταν τυχαίο, ήμουν στην κολλητή μου, είμαστε στο μπαλκόνι και περνούσε από κάτω, με είδε, κόρναρε και ανέβηκε και μιλήσαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Την έχω δει την Ασημίνα, την ξέρω. Την έχω γνωρίσει, κουκλάρα, μια χαρά κορίτσι είναι, γλυκύτατο και από ό,τι ξέρω είναι πολύ καλό παιδί».

«Αν δεν δώσεις χρήματα δεν παίζεται» είπε για το τελευταίο της τραγούδι που δεν παίχτηκε στα ραδιόφωνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share