Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ομορφιά είναι κληρονομική: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη (photos)

Απίστευτη ομοιότητα!

6 Φεβρουαρίου 2023 21:14
Η ομορφιά είναι κληρονομική: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη (photos)
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αϊβάζης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Όλοι γνωρίζουν την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Μαρία Κορινθίου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τον αδερφό του, Αλκιβιάδη.

Κι όμως, ο αδερφός του, Αλκιβιάδης Αϊβάζης είχε βρεθεί πριν καιρό μπροστά από τις κάμερες, καθώς είχε πάρει μέρος σε ένα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα στο MasterChef.

Βέβαια δεν είχε καταφέρει να περάσει στο σπίτι, με τον ίδιο να δηλώνει με έντονο ύφος: «Επειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος και δεν θέλω να παίξω θέατρο, θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Βλέπω άτομα να περνάνε που για μένα δεν θα έπρεπε να περάσουνε. Πάντα ήμουν ειλικρινής και πάντα θα παραμείνω. Αυτά. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω...».

Αλκιβιάδης Αϊβάζης

Αλκιβιάδης Αϊβάζης: Η παρ' ολίγον συμμετοχή του στο Survivor και η περιπέτεια με την υγεία του

Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και εκτός από την αποκάλυψη που έκανε ότι ενδέχεται να συμμετάσχει στο φετινό Master Chef, αναφέρθηκε επίσης σε κάτι που συνέβη πέρυσι.

Όπως είπε, ενώ είχε υπογράψει το συμβόλαιο για να μπει στο Survivor, τελικά δεν τα κατάφερε λόγω ενός προβλήματος υγείας. Την θέση του τελικά, την πήρε ή ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Παύλος Γαλακτερός.

«Είχα υπογράψει για να μπω στο Survivor, έκανα μία σοβαρή επέμβαση τον προηγούμενο Ιούνιο, διαγνώστηκα με ανεύρυσμα. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή του Survivor. Με πήραν, έκανα τις εξετάσεις κανονικά, κατέβηκα στην Αθήνα, υπέγραψα, έδωσα το IBAN του λογαριασμού μου, σχεδόν μπήκα στο αεροπλάνο. Τελικά, δεν μπήκα ποτέ. Δεν μπόρεσαν να με ασφαλίσουν, γιατί ήταν πάρα πολύ νωρίς. Στεναχωρήθηκα που δεν μπήκα, ήμουν από τους πρώτους. Τη θέση μου την πήρε ή ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Master Chef. Όπως εξήγησε, είχε ήδη δηλώσει συμμετοχή στο περυσινό, όμως τελικά δεν κατάφερε να περάσει στους 22 που μπήκαν στο σπίτι.

«Στο MasterChef είχα περάσει στους 50 και θα έμπαιναν μόνο 22 στο σπίτι. Τότε λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών, που υπήρχαν από πλευράς μου και μιας νομοθεσίας που ίσχυε, δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι, δυστυχώς. Έκανα ραντεβού για το φετινό MasterChef, θέλω να μπω», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως πλέον, έχει καταφέρει να ανοίξει και το δικό του ιταλικό εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share