Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τη Χαρά την αγαπούσα, της έδινα ένα εκατομμύριο...»: Η αποκάλυψη «φωτιά» του Τόλη Βοσκόπουλου πριν φύγει από τη ζωή!

Τι είχε εξομολογηθεί για την κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου;

6 Φεβρουαρίου 2023 20:21
«Τη Χαρά την αγαπούσα, της έδινα ένα εκατομμύριο...»: Η αποκάλυψη «φωτιά» του Τόλη Βοσκόπουλου πριν φύγει από τη ζωή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν γνωρίσει την Άντζελα Γκερέκου ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε βιώσει δύσκολες καταστάσεις με την πρώην σύζυγο του, Τζούλια Παπαδημητρίου. Το θέμα της πατρότητας της Χαράς τον πόνεσε πολύ, ωστόσο ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως την αγαπούσε και μάλιστα της έδινε κάθε μήνα ένα εκατομμύριο δραχμές.

Εκείνη την εποχή ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην «Espresso» για τη δικαστική διαμάχη: «Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ και η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου! Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Εγώ έχω μια κόρη που βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου». Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η 37χρονη Χαρά και με τι ασχολείται.

Τόλης Βοσκόπουλος και Χαρά

Φανερά αγανακτισμένος ο Τόλης Βοσκόπουλος αρκέστηκε να πει: «Εγώ την Χαρά την αγαπούσα! Όταν έφυγε στο εξωτερικό μίλησα στο τηλέφωνο και την ρώτησα αν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα.

Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου ότι θα κινήσω τις διαδικασίες για να μην φέρει πλέον το όνομά μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ της πλήρωνα τα πάντα! Της έδινα 1 εκατομμύριο δραχμές το μήνα»

Κόλαφος η Τζούλια Παπαδημητρίου: «Η γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου και η μία του κόρη...»

O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε το καλοκαίρι του 2021 από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο. Μάλιστα, η Τζούλια Παπαδημητρίου δε δίστασε να αναφερθεί στη γυναίκα του, Άντζελα Γκερέκου, αλλά και την κόρη του, Μαρία.

Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, είχε μιλήσει στο DEBATER με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της από τα μέσα της δεκαετίας του '80 μέχρι και το 1995.

Η γυναίκα, που στο παρελθόν σημάδεψε την ζωή του ανεπανάληπτου τραγουδιστή δήλωσε συγκινημένη: «Τι να πω...ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου, που ήταν πάρα πολύ μικρός, όταν έφυγε».

Τζούλια Παπαδημητρίου και Τόλης Βοσκόπουλος

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση τους: «Ξέρω ότι μ' αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του.

Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share