Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκείνη 48 και αυτός...: Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου

Δεν τους φαινόταν καθόλου

6 Φεβρουαρίου 2023 18:10
Εκείνη 48 και αυτός...: Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος υπήρξαν ένα αγαπημένο ζευγάρι και, μετά από χρόνια, παραμένουν σε αγαστές σχέσεις, ύστερα από 17 έτη κοινής πορείας και του μετέπειτα χωρισμού τους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο σπίτι του παρουσιαστή.

Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει για το διαζύγιό του και για το αν υπήρξαν εντάσεις λέγοντας: «Δεν υπήρξαν εντάσεις αλλά και να υπήρχαν, δεν θα το έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη, γιατί δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Κανένας χωρισμός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αλλά δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει τόσα πολλά μπορούν να έχουν κατανόηση και έναν πραγματικά πολιτισμένο τρόπο χωρισμού. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα μιας σχέσης».

Εκείνη 48 και αυτός...: Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου

Όσο για τη σχέση με τα παιδιά της, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle».

Η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου

Αν και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως είναι συνομήλικο, αυτό δεν ισχύει, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής περνάει μερικά χρόνια τη Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός είναι γεννημένη το 1974, δηλαδή 48 ετών σήμερα, ενώ ο δημοσιογράφος το 1968. Έτσι το ζευγάρι το χώριζαν 6 χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share