Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν τον είχε δει κανείς μέχρι σήμερα: Αυτός είναι ο γιος της Μαλβίνας Κάραλη - Με τι ασχολείται (photos)

Τον καμαρώνει από ψηλά

6 Φεβρουαρίου 2023 17:50
Δεν τον είχε δει κανείς μέχρι σήμερα: Αυτός είναι ο γιος της Μαλβίνας Κάραλη - Με τι ασχολείται (photos)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαλβίνα Κάραλη θα μείνει αξέχαστη για την εξαιρετική προσωπικότητα της και φυσικά τη σπουδαία γραφή της. Ως γνωστόν, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν μητέρα τριών παιδιών. Είχε δύο κόρες τη Μελίτα και τη Μαριανίνα, αλλά και ένα γιο τον Μίνωα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που ήταν ερωτευμένη, ενώ είχε κάνει τρεις γάμους.

Οι κόρες της ασχολούνται ενεργά με το διαδίκτυο και έχουν πάρει το ταλέντο της μητέρας τους, καθώς συχνά-πυκνά αρθρογραφούν, γράφουν τις σκέψεις τους, αλλά και θέματα που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο διαδικτυακό ιστότοπο doctv.gr.

Ο γιος της Μίνως Κάραλης δεν τράβηξε τον ίδιο δρόμο επαγγελματικά και σήμερα ασχολείται με την εστίαση και δουλεύει ως barista.

Δείτε τον για πρώτη φορά

«Είμαι άρρωστη, θα φύγω στην Αμερική...»: Οι σπαρακτικές στιγμές της Μαλβίνας Κάραλη πριν το τέλος

Ο εκδότης βιβλίων και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γεώργιος Χρονάς, μίλησε για την γνωριμία του με τη Μαλβίνα Κάραλη και την περίοδο που έμαθε για την αρρώστια της, συγκλονίζοντας με τα όσα αποκάλυψε.

«Κατά σύμπτωση ήμουν και στην τελευταία της εκπομπή, πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη. Ήρθαν δύο κορίτσια και την έβαφαν στην κουζίνα του σπιτιού μου, όπου έγινε το γύρισμα και είπε είμαι άρρωστη και θα φύγω στην Αμερική. Τής έλεγαν δεν έχεις τίποτα, θα συνέλθεις και θα γυρίσεις καλά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την επεισοδιακή γνωριμία της Μαλβίνας Κάραλη με τον τελευταίο της σύζυγο.

Μαλβίνα Κάραλη

Η Λούλα Αναγνωστάκη μού είπε ότι γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να την κάνουν καλά και μάλλον τής τα ακύρωσαν.

Είχε έρθει σπίτι μου να κάνουμε εκπομπή για τον Άγιο Βαλεντίνο» είπε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share