Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν τους φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, Άννα

Πόσα χρόνια τους χωρίζουν;

6 Φεβρουαρίου 2023 15:12
Δεν τους φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, Άννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πάνω από 30 χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Άννα Ραγκούση και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Γεωργιάννα, η οποία του έχει χαρίσει δύο εγγονούς. Πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχουνς

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του είχε κάνει κατάθεση ψυχής, αναφερόμενος στη γυναίκα του: «Την Άννα τη γνώρισα διώχνοντάς την γιατί έκανε θόρυβο ενώ κάναμε πρόβα ο Λουκιανός, η Τάνια και ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου. Περάσαμε ωραία μαζί.

Νομίζω ότι η Άννα ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή. Αν δεν ήταν η Άννα μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά από αυτά που έκανα. Η Άννα με βοήθησε να κάνω ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση. Και αυτό της το χρωστάω».

Γιώργος Νταλάρας και Άννα Ραγκούση

Μπορεί το ζευγάρι να είναι μαζί πολλές δεκαετίες, ωστόσο ποτέ δεν έχει γίνει αναφορά στη διαφορά ηλικίας τους. Όπως διαβάζουμε στα βιογραφικά τους το ζευγάρι έχει διαφορά 5 χρόνια, καθώς ο τραγουδιστής είναι γεννημένος το 1949 και η σύζυγός του το 1954.

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Η μοναδική φωτογραφία από το γάμο του Γιώργου Νταλάρα με την Άννα Ραγκούση

Ο Γιώργος και η Άννα Ραγκούση έχουν κλείσει μαζί 40 χρόνια γάμου και μέχρι σήμερα παραμένουν ευτυχισμένοι. Την ίδια ώρα τραγικές ώρες βιώνει ο τραγουδιστής, καθώς η αδελφή του έπεσε θύμα βιασμού.

Ένας φίλος τους από τον Καναδά μοιράστηκε στο Facebook μια υπέροχη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Άννα, το 1982.

Στη ρετρό φωτογραφία βλέπουμε τον Γιώργο Νταλάρα με κρεμ κοστούμι ενώ τη σύζυγό του με κομψό νυφικό από δαντέλα, με κοντό μανίκι με βολάν και κλειστό λαιμό.

Είχε ένα στεφάνι στα κοντά, σγουρά, κόκκινα μαλλιά της και κρατούσε μια απλή ανθοδέσμη. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα από την εκκλησία, την στιγμή που τους ευλογεί ο ιερέας.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο Γιώργος Νταλάρας έχει παραμείνει ολόιδιος.

Δείτε τη φωτογραφία

γάμος Γιώργου Νταλάρα με την Άννα Ραγκούση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share