Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέταξε έξω το γιο του από τη διαθήκη: Αυτοί ήταν οι κληρονόμοι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι που άφησε την τελευταία του πνοή

6 Φεβρουαρίου 2023 15:03
Πέταξε έξω το γιο του από τη διαθήκη: Αυτοί ήταν οι κληρονόμοι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δύσκολες σχέσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ με τον πατέρα του, Δημήτρη, είχαν γίνει γνωστές κατά καιρούς και από τις δύο πλευρές. Ως εκ τούτου, ο αείμνηστος ηθοποιός πέταξε το γιο του από τη διαθήκη. Ποιοι όμως ήταν οι κληρονόμοι που πήραν την περιουσία του;

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τους τσακωμούς των γονιών του στο σπίτι.

Σάλο είχε προκαλέσει πριν χρόνια το άνοιγμα της διαθήκης του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αφού ο ηθοποιός αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη. Ο λόγος που προχώρησε στην κίνηση αυτή και δημιούργησε πλείστα ερωτήματα σε όλους, απαντάται από τον ίδιο τον Παπαμιχαήλ μέσα στην διαθήκη.

Γιάννης και Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην κηδεία της Βουγιουκλάκη

Ο αείμνηστος, λοιπόν, ηθοποιός αποκλήρωσε το γιο του, επειδή αυτός ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από αυτόν που επιθυμούσε και ζούσε ο πατέρας του, έναν τρόπο που μάλλον πρόσβαλε την καλλιτεχνική υπόσταση του μεγάλου ηθοποιού.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τους κληρονόμους του πατέρα του και τη διαθήκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ υποστήριξε ότι δεν τον πείραξε ότι τον αποκλήρωσε ούτε ότι τον αντιμετώπισε σαν ξένο, ενώ ήταν παιδί του. Όλα όσα αναγράφονται στη διαθήκη για τον ίδιο είναι αυτά που τον «σταύρωσαν» και τον επηρέασαν ανεπανόρθωτα, όπως χαρακτηριστικά γράφει. «Θεώρησε συγγενείς τα ανίψια του και οποιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα. Ακόμη και σε παιδιά που βρίσκονται στη φυλακή, οι γονείς τους τους πηγαίνουν φαγητό» έγραψε πληγωμένος, εξηγώντας πώς ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ του γύρισε την πλάτη.

Το σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα

Ο Μιχάλης Πλεμμένος και το Happy Day μπήκαν στο ησυχαστήριο του σπουδαίου ηθοποιού στον οικισμό Πόρτο Ύδρα, πριν ανακαινιστεί από τους νέους ιδιοκτήτες. Όπως θα δείτε, υπήρχε ακόμα εφημερίδα που διάβαζε, αλλά και σημείωμα της τελευταίας αγαπημένης του, Νάντιας Μουρούζη. «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγόρασε αυτό το σπίτι το 1975 και το διάλεξε γιατί ήθελε να έχει άνοιγμα και να βλέπει το κανάλι. Το διάλεξε για τη θέα του. Ο στόχος του ήταν να μην τον κλείνει κανείς από μπροστά» είπε στην εκπομπή η διαχειρίστρια του Porto Hydra Village, Μαριάννα Σβώλου.

Όπως είπε η διαχειρίστρια, το σπίτι το κληρονόμησαν τρεις συγγενείς του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share