Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν μπορώ στο κρεβάτι μου...»: Η Μαρινέλλα αποκάλυψε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες

Οι δυο τους είχαν μια μακρόχρονη φιλία

6 Φεβρουαρίου 2023 14:09
«Δεν μπορώ στο κρεβάτι μου...»: Η Μαρινέλλα αποκάλυψε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρινέλλα αγάπησε, αγαπήθηκε και πάντα νιώθει γεμάτη από τον έρωτα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Καθημερινή πως έχει να κάνε σχέση 30 ολόκληρα χρόνια και αυτό για χάρη της κόρης της, ενώ εξομολογήθηκε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πολυτελής μεζονέτα της Μαρινέλλας στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

«Είμαι χορτάτη. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, το φόρεσα αυτό το «κοστούμι». Κάτσε να κάνω την αφαίρεση... Τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα. Δεν λέω ότι δεν με φλέρταραν από τότε, αλλά όλα είναι στο μυαλό μας.

Μαρινέλλα και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως πέταξα ένα πρωί τα τσιγάρα μου από το παράθυρο, εγώ που κάπνιζα πέντε πακέτα τη μέρα, όπως σταμάτησα να τρώω κρέας, έτσι έγινε και με τους άντρες. Τέρμα! Μου έλεγε η Αλίκη, με την οποία ήμασταν φίλες: «Εγώ δεν μπορώ χωρίς άντρα στο κρεβάτι μου, να μου ζεσταίνει τα πόδια». «Και δεν παίρνεις καλύτερα μια μπουγιότα , της απαντούσα, «να μην έχεις κανέναν ανάγκη;»

Σπιταρόνα 160 τ.μ.στη Βούλα: Το απόκτημα της Μαρινέλλας που αγόρασε από τη Ρένα Βλαχοπούλου

Πριν αρκετά χρόνια η Ρένα Βλαχοπούλου είχε πουλήσει το σπίτι της στη Βούλα, το οποίο είχε βρει αγοραστή στο πρόσωπο της Μαρινέλλας. Μάλιστα, το εμβαδόν του δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς αντιστοιχούσε σε 160 τ.μ.

Σημειώνεται πως η Μαρινέλλα υπήρξε παντρεμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ απέκτησε την κόρη της, Τζωρτίνα από τη σχέση της με τον Φρέντι Σερπιέρη.

Την αποκάλυψη για την αγοραπωλησία του σπιτιού στη Βούλα είχε κάνει ο Πάνος Ζόγκας σε αφιέρωμα για τη Ρένα Βλαχοπούλου που είχε ετοιμάσει για το Down Town.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’60 η Ρένα Βλαχοπούλου αγοράζει το πρώτο της σπίτι στην Κηφισιά, αλλά δεν ζει καλά εκεί, θεωρεί ότι το σπίτι δεν της ταιριάζει. Ότι είναι κατά κάποιον τρόπο γκαντέμικο. Το πουλάει και το αγοράζει η Μαρινέλλα. Με αυτά τα χρήματα αποκτά το σπίτι της στη Βούλα. Ένα σπίτι 160 τ.μ., το οποίο και αγάπησε. Ένα σπίτι που για την εποχή του ήταν αρκετά minimal.

σπίτι Ρένας Βλαχοπούλου στη Βούλα

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και άνθρωπός της μέχρι το τέλος, Μάκης Δελαπόρτας, περιγράφει:

«Η Ρένα δεν είχε καμία σχέση με πράγματα και ρούχα. Γι’ αυτό δεν σπαταλούσε λεφτά σε αυτά. Δεν είχε ούτε έργα τέχνης ούτε ακριβά έπιπλα. Την ενδιέφερε η ουσία των πραγμάτων. Ήθελε όλα να τα χρησιμοποιεί. Δεν είχε αντίκες ή αχρησιμοποίητα πράγματα σπίτι της

Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε αναφέρει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη:

«Δεν κράτησα κανένα φόρεμα από τις ταινίες μου, παρά το γεγονός ότι τα πλήρωνα εγώ. Δεν έδινα πολλά. Είχα μια μοδίστρα, την Ελένη, που πήγαινα και μου τα έραβε. Δεν μου άρεσαν τα πολλά μπιχλιμπίδια, τα πολλά κολιέ και τα βραχιόλια. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα χάριζα τα ρούχα σε μικρότερες ηθοποιούς. Τι να κρατήσω; Βεστιάριο; Αν κρατούσα τα ρούχα που έχω φορέσει στις ταινίες θα χρειαζόμουν 500τ.μ. και τι να τα κάνω»;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share