Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Εβελίνα Παπαντωνίου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 43 της η Σταρ Ελλάς και αναπληρώτρια Μις Υφήλιος του 2001

Το παιδί και η επαγγελματική της απόφαση

6 Φεβρουαρίου 2023 13:49
Θυμάστε την Εβελίνα Παπαντωνίου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 43 της η Σταρ Ελλάς και αναπληρώτρια Μις Υφήλιος του 2001
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εβελίνα Παπαντωνίου αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας μας τα τελευταία 25 χρόνια, καταφέρνοντας το 2001 να πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και φτάνοντας μια ανάσα από τον τίτλο της Μις Υφήλιος, παίρνοντας τη δεύτερη θέση και εντυπωσιάζοντας για πολλά χρόνια στις πασαρέλες.

Η ίδια εμφανίστηκε από το πουθενά, τσίμπησε μέσα σε ένα τριμηνάκι τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και της Αναπληρωματικής Μις Υφήλιος, γδύθηκε για το Playboy (κάτι ασυνήθιστο για Σταρ Ελλάς), έκανε τις μόδες της, τις σέξι φωτογραφήσεις για το Nitro και μετά εξαφανίστηκε. Το ίδιο διακριτικά με το πώς εμφανίστηκε. Και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία και όχι επειδή «στέρεψαν» οι προτάσεις.

Η εξαφάνισή της, το παιδί και το νέο της επάγγελμα

Από το 2009 η Εβελίνα Παπαντωνίου αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με μια ακόμη Σταρ Ελλάς επίσης να έχει αποσυρθεί. «Έχω σταματήσει από το 2009 το μόντελινγκ και εφόσον σταμάτησα να κάνω αυτό το επάγγελμα». Το Νοέμβριο του 2014 έφερε στον κόσμο τον γιο της. Έχει ένα παιδάκι το οποίο όπως είχε πει επίσης τότε, την κάνει να αισθάνεται γεμάτη, ενώ πλέον έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων που διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία των Αθηνών.

Εβελίνα Παπαντωνίου σήμερα

Η Εβελίνα Παπαντωνίου, μάλιστα, βρέθηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο και τη συναυλία του βιολιστή David Garrett στο πλαίσιο του Classic Rock 6. Εκεί, επέλεξε ένα κομψό shirt dress του οίκου Zimmermann με ρομαντικό σχέδιο στο τελείωμα και μακριά φουσκωτά μανίκια. Το συνδύασε με ροζ mini bag, flat σανδάλια και κόκκινα σκουλαρίκια. Η ζώνη που έδενε στη μέση, στον ίδιο χρωματισμό με το φόρεμα τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της. Έπιασε τα μαλλιά της ψηλά και κράτησε το μακιγιάζ της σε ήπιους τόνους, δείχνοντας πως και σήμερα παραμένει πανέμορφη.

Εβελίνα Παπαντωνίου Ηρώδειο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share