Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάποτε «εχθροί», σήμερα φίλοι: Η άγνωστη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με κορυφαίο ηθοποιό

Ο λόγος που τα είχαν «σπάσει»

6 Φεβρουαρίου 2023 13:00
Κάποτε «εχθροί», σήμερα φίλοι: Η άγνωστη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με κορυφαίο ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί κατά γενική ομολογία μια αγαπημένη ηθοποιό για κοινό και συναδέλφους, ωστόσο κατά καιρούς έχει σημειώσει τις κόντρες της.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, που πάντοτε αποτελούσε ένα κορίτσι της βιοπάλης.

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην προ καιρού συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Εθνικό Θέατρο, για την οποία είχε μιλήσει παλιότερα με απαξιωτικό τρόπο, όπως έχει πει.

«Τότε είχα μία πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ευτυχώς μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη. Πιστεύω πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας σήμερα», εξήγησε στην κάμερα.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα "Espresso”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Όμως, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα, εκεί δηλαδή που συζούσε το ζευγάρι, για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά σκοπεύει να πάει σε άλλο, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον κάτι που αναμένεται να συνεχισθεί παρά τον χωρισμό τους. Άλλωστε δεν είναι κρυφό το πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μ. Χατζηγιάννης, ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος σε δύσκολες στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share