Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τίναξε τη μπάνκα στον...αέρα η Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε από τον ΣΚΑΪ

Το άγνωστο 6ψήφιο ποσό

6 Φεβρουαρίου 2023 12:23
Τίναξε τη μπάνκα στον...αέρα η Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε από τον ΣΚΑΪ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα μπορούσε να κάνει την Πόπη Τσαπανίδου να πάρει τελικά την απόφαση να μεταγραφεί από την Κρατική Τηλεόραση στον ΣΚΑΪ; Ε, δεν θέλει και μεγάλη σκέψη. Μια καλύτερη οικονομική συμφωνία, η οποία αναλογούσε στο μισθό της σε ένα εξαψήφιο ποσό. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το αυτοκίνητο-θηρίο που έχει.

Μπορεί να μιλάμε για το μακρινό 2010, όταν ούτε η ίδια δε φανταζόταν τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ακόμα και σήμερα το ποσό που έκλεισε στο συμβόλαιο της είναι αρκετά υψηλό για πολλούς.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, η αμοιβή της ήταν αρκετά αυξημένη, ενώ το συμβόλαιο που της προσέφεραν ήταν για τρία χρόνια, προκειμένου συμφωνήσει με την ιδιοκτησία του μεγάλου καναλιού στο Π. Φάληρο για την μετακίνηση της απ' την δημόσια τηλεόραση.

μισθός Πόπης Τσαπανίδου από ΣΚΑΪ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό της ετήσιας αμοιβής της άγγιζε τότε τα 275 χιλ. ευρώ, αυξημένο κατά 25 χιλ. ευρώ σε σχέση με τις αποδοχές που είχε απ' την ΕΡΤ.

Δεν της φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου!

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είναι μονάχα μια επιτυχημένη παρουσιάστρια με τη δική της πορεία στην τηλεόραση, αλλά και μια γοητευτική γυναίκα, που πάντοτε... τραβούσε με τον τρόπο της τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς με την εμφάνιση που έχει δεν φαίνεται καθόλου η πραγματική της ηλικία.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι μια διαχρονική λατρεία, με τον χρόνο να της έχει φερθεί εξαιρετικά, σε βαθμό να μην μπορούμε να πιστέψουμε, ότι είναι και γιαγιά. Ούτε και την ηλικία της, φυσικά, μπορούμε να πιστέψουμε, καθώς μοιάζει για πολύ νεότερη και σαν να βλέπουμε... τη μεγάλη αδελφή της κόρης της.

πραγματική ηλικία Πόπης Τσαπανίδου

Η αποκάλυψη για την πραγματικά ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου!

Η Τσαπανίδου γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1967 και φέτος θα κλείσει τα 56, κάτι που ομολογουμένως δεν της φαίνεται.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε παλιότερη ανάρτησή της σχετικά με τις ευχές που είχε δεχθεί για τα γενέθλιά της, είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share