Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-βόμβα από Τατιάνα Στεφανίδου: «Για τον Θέμο Αναστασιάδη γνωρίζαμε ότι...»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

6 Φεβρουαρίου 2023 11:55
Αποκάλυψη-βόμβα από Τατιάνα Στεφανίδου: «Για τον Θέμο Αναστασιάδη γνωρίζαμε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια, καθώς είχε στεοσάρκωμα στον θώρακα, μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου των οστών. Παράλληλα, αυτή είναι η άγνωστη αδελφή του δημοσιογράφου.

Μετά από θεραπεία στη Ζυρίχη και στην κλινική Ντάνα Φάρμπερ της Βοστώνης, προσωρινά θεραπεύτηκε αλλά μετά από λίγους μήνες ο καρκίνος επανεμφανίστηκε. Τελικά, μετά από σταδιακή επιδείνωση που διήρκεσε συνολικά πέντε περίπου μήνες, απεβίωσε το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου 2019 στην Ζυρίχη σε ηλικία 61 ετών.

Κηδεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, με την παρουσία πολλών δημοσίων προσώπων. Η ταφή του έγινε στις 28 Ιανουαρίου και σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Γερολιμένα της Μάνης, που ήταν ο αγαπημένος τόπος παραθερισμού του

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αποχαιρετήσει τότε το φιλαράκι της και μάλιστα live στον τηλεοπτικό αέρα. Μάλιστα είχε σπεύσει σε αποκαλύψεις για τη νόσο του.

Αποκάλυψη-βόμβα από Τατιάνα Στεφανίδου: «Για τον Θέμο Αναστασιάδη γνωρίζαμε ότι...»

«Οι περισσότεροι από εμάς εδώ και πολύ καιρό γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει, γνωρίζαμε ότι εδώ κι ενάμιση χρόνο ο Θέμος έδινε μία δύσκολη κι άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πάλεψε αντρίκια γιατί η αλήθεια είναι ότι είχε μία μορφή καρκίνου πάρα πολύ δύσκολη, επώδυνη και σπάνια. Είχε μία μορφή που απ’ ότι γνωρίζω απαντάται περισσότερα στα παιδιά πολύ σπάνια σε ενήλικα.

Μάλιστα σκεφτόμουν ότι, επειδή ο Θέμος έμενε ένα παιδί, ένας έφηβος, μάλλον γι’ αυτό έπαθε μία παιδική… εφηβική ασθένεια. Ζούσε εδώ και πολύ καιρό η οικογένειά του στην Ζυρίχη, εκεί “έφυγε” κι ο ίδιος. Νοσηλευόταν σε μία κλινική το τελευταίο καιρό, ώστε να του απαλύνουν τον πόνο όταν οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share