Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Όταν γύριζα το ροζ βίντεο δεν είχα τα λογικά μου, ήμουν υπό την επήρεια...»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Φεβρουαρίου 2023 11:04
Άκρως αποκαλυπτική η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Όταν γύριζα το ροζ βίντεο δεν είχα τα λογικά μου, ήμουν υπό την επήρεια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ήμουν υπό την επήρεια άλλων που με καθοδηγούσαν και με πήγαιναν εκεί που ήθελαν αυτοί. Ήμουν ένα πιόνι, δεν είχα τα λογικά μου», είχε αποκαλύψει η Τζούλια Αλεξανδράτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The2nightShow” για το ροζ βίντεο.

Η αποκάλυψη της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το ροζ βίντεο

«Εκείνη την περίοδο ήμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με μένα και όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να σου συμβεί.

Πάνω στην παραπλάνηση και στην πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα και με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που κάνω είναι οκ, ενώ ήταν λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ότι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις και θέλανε για το δικό τους συμφέρον, με ώθησαν να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα.

Τζούλια Αλεξανδράτου ροζ βίντεο

Κοιτάζω πίσω τον εαυτό μου και δεν αναγνωρίζω ποια ήμουν, τι έκανα και γιατί έκανα αυτά τα πράγματα που ποτέ στη ζωή μου δεν θα έκανα»

Στην ερώτηση αν είχε μπλέξει με ουσίες, ανέφερε:

«Όχι, δεν είχα καμία σχέση με ναρκωτικά. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι γύρω μου, δεν θα το έκανα ποτέ. Έκανα τεράστια λάθη και θα ζω με αυτά μέχρι να πεθάνω, δεν μπορώ να το κρύψω και θα το έχω μέσα μου για πάντα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα το έκανα.

Ήμουν υπό την επήρεια άλλων που με καθοδηγούσαν και με πήγαιναν εκεί που ήθελαν αυτοί. Ήμουν ένα πιόνι, δεν είχα τα λογικά μου και θεωρώ ότι όλη αυτή η δημοσιότητα μόνο κακό μου έκανε. Δεν άξιζαν τα χρήματα όλη αυτή την κατάσταση. Πέρασε από το μυαλό μου και η απονενοημένη πράξη»

Κόλαφος ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Της έδωσα 25.000 ευρώ όταν...»

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο η σχέση με την οικογένεια της έχει «παγώσει» εδώ και χρόνια, ειδικά με τον πατέρα και την αδερφή της, Άρτεμις. Μάλιστα, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος είχε αποκαλύψει τότε ότι της είχε δώσει 25.000 ευρώ.

Πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του.

«Εδώ και 25 χρόνια δώσαμε τη ζωή μας και την ψυχή μας για να αναθρέψουμε τις κόρες μας όσο το δυνατόν καλύτερα…» είχε επισημάνει σε επιστολή του προς τον Αλέξη Κούγια ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που είχε ακούσει την κόρη του να μιλάει γι’ αυτόν με τα χειρότερα λόγια στην τότε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ”Αξίζει να το δεις”…

Σε email, που είχε στείλει προς τον δικηγόρο της Τζούλιας και έφερε στη δημοσιότητα το Star, ο πατέρας της είχε ξεσπάσει, χαρακτηρίζοντας ”καθάρματα του υποκόσμου” τους συνεργάτες της Τζούλιας, που παρέσερναν την κόρη του.

ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Ο πατέρας της Τζούλιας είχε απαντήσει στις κατηγορίες της κόρης του περί απουσίας οικογενειακών στηριγμάτων αναφέροντας χαρακτηριστικά στην επιστολή του: «Η αλήθεια είναι ότι οι κόρες μας δεν έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για το σχολείο, παρά το γεγονός ότι ο μπαμπάς καθόταν κάθε απόγευμα μαζί τους για να κάνουν τα μαθήματα της ημέρας, κι έτσι οι γονείς έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στα καλλιτεχνικά πηγαίνοντας τις κόρες τους (που ήθελαν με μεγάλη χαρά) σε σχολή χορού, στο ωδείο, στις δασκάλες φωνητικής και στη σχολή μόντελινγκ.

Θέλαμε δηλαδή εμείς οι γονείς να δώσουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο υπήρχε τότε στα καλλιτεχνικά, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε όλους αυτούς τους κινδύνους, γιατί δεν ανήκαμε στον συγκεκριμένο χώρο.»

Ο πατέρας της Τζούλιας είχε ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν κράτησαν ούτε αυτός ούτε η γυναίκα του μία δραχμή από τα λεφτά που έπαιρναν τα κορίτσια από τις δουλειές τους. Με αυτά η Τζούλια και η Άρτεμις αγόραζαν τα παιχνίδια τους. Επιπλέον είχε αποκαλύψει ότι έδωσε στη Τζούλια 25.000 ευρώ, όταν εκείνη έκλεισε τα 21, στο πλαίσιο ενός ”προγράμματος προικοδότησης” από τον οργανισμό, στον οποίο δούλευε ο ίδιος.

«Ρωτήστε την άλλη κόρη μας, την Άρτεμη, και όλο τον κόσμο και τους δασκάλους των κοριτσιών, τι έχουν κάνει οι γονείς για τα παιδιά τους! Τι φταίμε εμείς που από πριν από το καλοκαίρι του 2009 η Τζούλια έμπλεξε με αυτά τα καθάρματα του υποκόσμου και κάνει αυτά τα φοβερά πράγματα; Κι εμείς και η αδερφή της προσπαθούμε να τη συνετίσουμε με γιατρούς, δικηγόρους και δύο φορές με τον εισαγγελέα ακροάσεων…» τόνιζε ιδιαίτερα ενοχλημένος και ανήσυχος ο πατέρας της Τζούλιας για την πορεία που είχε τραβήξει η κόρη του στη ζωή της.

Οι γονείς της Τζούλιας είχαν ζητήσει τότε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια να κανονίσει μία κοινή συνάντηση με την κόρη τους, γιατί όπως έλεγαν εξακολουθούσαν να την αγαπούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share