Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Κόλαφος ο Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε το περιστατικό με την κόρη του που θέλει να ξεχάσει!

Τι εξομολογήθηκε;

6 Φεβρουαρίου 2023 10:41
Κόλαφος ο Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε το περιστατικό με την κόρη του που θέλει να ξεχάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος σπάνια μοιράζεται προσωπικές του ιστορίες, όμως σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» και το Μαρίνο Βυθούλκα είχε αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό με την κόρη του που θέλει να ξεχάσει. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι-παλάτι που έχει χτίσει στα νότια προάστια.

«Σαφέστατα έχω υπάρξει και “κακό παιδί”. Μου αρέσει να χαλιναγωγώ τα συναισθήματά μου και να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου σε μια στιγμή έντασης ώστε να δω πόσο δίκαια ή όχι αντιδρώ.

Έχω πολλές αντοχές στο θυμό και δεν θυμώνω εύκολα. Όταν, όμως, συμβεί, είναι εκρηκτικό. Αλλά και πάλι δεν θα γίνει μπροστά στους άλλους, αλλά απέναντι στο εαυτό μου και μόνο», είχε πει αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Είναι σκληρός και αυστηρός με τον εαυτό του. Συμβαίνει το ίδιο και με τα παιδιά του;

«Είμαι αυστηρός μαζί τους μόνο σε σοβαρά θέματα. Στα παιδιά μου θα μιλήσω πάντα με ειλικρίνεια. Είμαι ανοιχτός μαζί τους και κατάφερα να έχουμε έναν καταπληκτικό κώδικα επικοινωνίας. Θέλω να είμαι δίπλα τους χωρίς να παριστάνω το φωτεινό παντογνώστη.

κόρη Γιάννη Πλούταρχου

Και εγώ μαθαίνω μαζί τους μέρα με τη μέρα». Μολονότι τα χρόνια που απέκτησε τα παιδιά του εργαζόταν στα νυχτερινά κέντρα έξι μέρες την εβδομάδα, εκείνος τονίζει πως δεν έχασε ούτε στιγμή από το μεγάλωμά τους. «Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, γυρνούσα ξημερώματα από το μαγαζί και είχα εκπαιδεύσει τον οργανισμό μου να λαγοκοιμάται.

Ήμουν με το ένα μάτι ανοιχτό και νανούριζα τη μεγάλη μας κόρη, την Κατερίνα, η οποία ως μωράκι υπέφερε από παλινδρόμηση στομάχου. Η Μαρία εκείνη την περίοδο ήταν άυπνη μέρα νύχτα και τη βοηθούσα. Να φανταστείς, σχεδόν μηχανικά κουνούσα την κούνια της Κατερινούλας.

Θεωρώ πως δεν έχω χάσει τίποτα από τις στιγμές των παιδιών μου και επιδιώκω να είμαι πάντα δίπλα τους. Τα υπεραγαπώ».

Το περιστατικό με την κόρη του που θέλει να ξεχάσει ο Γιάννης Πλούταρχος!

Υπάρχει μια φήμη πως ο ίδιος σταμάτησε να εμφανίζεται με γυναίκες στα βιντεοκλίπ του, ύστερα από μια παρατήρηση της κόρης του, κάτι που μου επιβεβαιώνει.

«Είναι αλήθεια. Όταν η Κατερίνα ήταν έξι ετών, καθόταν στον καναπέ του σπιτιού και ξαφνικά είδε στην τηλεόραση το βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Σαν να είσαι εδώ”. Έβαλε τα κλάματα, αλλά πολύ έντονα, σαν να είχε χτυπήσει. Εγώ έτρεξα από την κουζίνα θορυβημένος και μου είπε χαρακτηριστικά “ποια είναι αυτή;

Αυτή δεν είναι η μαμά”, δείχνοντάς μου την κοπέλα που πρωταγωνιστούσε στο βιντεοκλίπ. Έκτοτε αποφάσισα να είμαι ο αφηγητής στα βιντεοκλίπ και για τις σκηνές που χρειάζεται ένα ζευγάρι να παίρνω ηθοποιούς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share