Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαφανισμένος ο Ματέο Παντζόπουλος: Πρόβλημα στο γάμο με την Ελένη Μενεγάκη;

Το παράπονο του επιχειρηματία και η λύση που βρήκαν

6 Φεβρουαρίου 2023 10:03
Εξαφανισμένος ο Ματέο Παντζόπουλος: Πρόβλημα στο γάμο με την Ελένη Μενεγάκη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μοιράζονται τη ζωή τους εδώ και πάνω από μια δεκαετία, αλλά τον τελευταίο καιρό μοιάζει να έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στην καθημερινή τους συμβίωση, κάτι που εξηγεί και την εξαφάνιση του δεύτερου.

Με τις μέρες να περνούν και τον ίδιο να μην έχει κάνει δημόσια εμφάνιση, ενώ και η ίδια η παρουσιάστρια, που βρέθηκε σε σοκ στον αέρα της εκπομπής της, αρνείται να μιλήσει, οι απορίες έχουν δημιουργηθεί ως προς το τι συμβαίνει. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι για ακόμη μια φορά ο Ματέο έχει θέμα ως προς τη δημόσια προβολή των δυο τους, μιας και δεν είναι το αγαπημένο του.

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», μια μέρα που γύρισε στο σπίτι της η Ελένη, ο Μάκης διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς της πως «φτάνει πια με τη δημοσιότητα. Θέλω να ζω σαν αγρότης και εκεί δεν χωρούν παπαράτσι, ούτε και selfies στο Instagram». Η Μενεγάκη «πάγωσε» με τα λόγια του, με το σύζυγό της να της εξηγεί, ότι μετά το διάστημα των διακοπών, όπου ηρέμησαν, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά στα δεδομένα, που επιφέρει η καθημερινή δημόσια προβολή τους.

Εξαφανισμένος ο Ματέο Παντζόπουλος: Πρόβλημα στο γάμο με την Ελένη Μενεγάκη;

Το παράπονο του Μάκη και η «χρυσή τομή»

Ο Παντζόπουλος επιδιώκει, ιδανικά, να μην παρουσιάζεται πουθενά το όνομα και η εικόνα του, με αποτέλεσμα η Ελένη να έρθει ακόμη και σε σκέψεις για αποχώρηση από την τηλεόραση. Από το δίλημμα αυτό την έβγαλε ο ίδιος ο Ματέο, που της ξεκαθάρισε πως δε θα έμπαινε ποτέ «εμπόδιο» στην καριέρα της.

Αυτό που αποφάσισαν, μάλιστα, ήταν να βρουν την «χρυσή τομή» στο να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις... με το σταγονόμετρο. Μία εξ αυτών αναμένεται, μάλλον, σύντομα από τον επιχειρηματία, τη στιγμή που η σύζυγός του θα επιχειρήσει να ανταποκρίνεται στην προσωπική τους ζωή, επισκεπτόμενη συχνά την ξενοδοχειακή του μονάδα στην Άνδρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share