Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλαν τον Αντώνη Κανάκη στη μέση: Η άγνωστη κόντρα της Χριστίνας Μουστάκα με την Ευγενία Σαμαρά

Είχε δώσει την απάντησή της η σημερινή ηθοποιός του «Σασμού»

6 Φεβρουαρίου 2023 10:05
Έβαλαν τον Αντώνη Κανάκη στη μέση: Η άγνωστη κόντρα της Χριστίνας Μουστάκα με την Ευγενία Σαμαρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Μουστάκα και η Ευγενία Σαμαρά ήταν κάποτε… η ανάσα δροσιάς στο «Ράδιο Αρβύλα», κάνοντας τα πρώτα τους «βήματα» στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, αν και αρκετοί μιλούσαν για κόντρα ανάμεσά τους, με το κοινό αρχικά να τις θεωρεί το ίδιο πρόσωπο.

Την απάντηση έδωσε η σημερινή ηθοποιός του «Σασμού», η οποία μίλησε στο παρελθόν για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη και τις φήμες που τη ήθελαν να είναι σε κόντρα με την έτερη παρουσιάστρια, σχολιάζοντας επίσης την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η δημόσια απάντηση της Σαμαρά για Κανάκη και Μουστάκα

Η συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Τον Αντώνη δεν μπορώ να τον πάρω σαν αφεντικό μου. Είναι άνθρωπος που τον έχω σαν φίλο μου, που θα μου πει δέκα πράγματα (που θα με βοηθήσουν). Τον εμπιστεύομαι απίστευτα. Τον βλέπω πώς είναι στη δουλειά του, είναι τελειομανής και επαγγελματίας 100% σε αυτό που κάνει. Όλο αυτό με κάνει και λέω “Ναι, αυτό που λέει είναι σωστό. Πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο”». Όσο για το αν ζητάει τη συμβουλή του σε προσωπικά της θέματα; «Αν του κάνω εγώ κάποια συζήτηση, ίσως να πει κάτι. Δεν είναι άνθρωπος που θα το κάνει από μόνος του, αλλά μόνο αν του το ζητήσω εγώ».

Η σχέση της με την Χριστίνα Μουστάκα -τη δεύτερη συνεργάτιδα της εκπομπής- είναι πολύ καλή: «Δεν υπάρχει καθόλου κόντρα. Τη Χριστίνα δεν τη συναντάω, γιατί είμαστε συνήθως εναλλάξ (στην εκπομπή). Αλλά από το λίγο που έχουμε βρεθεί, έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις. Δεν είναι “γνωστή” μου. Έχουμε βρεθεί, έχουμε πάει για μπάνιο μαζί το καλοκαίρι, μιλάμε στο τηλέφωνο. Σε όλους θέλουν να δημιουργούν κόντρες οι κακεντρεχείς άνθρωποι» δήλωσε.

Αντώνης Κανάκης-Ευγενία Σαμαρά: Η σχέση τους που είχε κάνει τη showbiz να βουίξει - «Ζήσαμε μαζί...»

Ο Αντώνης Κανάκης έχει απασχολήσει ορισμένες φορές με την ερωτική του ζωή, έστω και χωρίς να το επιθυμεί σε καμία περίπτωση, ενώ έχουν υπάρξει και περιπτώσεις, όπου του έχουν... χρεώσει σχέσεις, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Κι αν με την Χριστίνα Μουστάκα ο έρωτας ήταν «θυελλώδης», φτάνοντας σε σημείο να «φουντώσουν» οι φήμες για γάμο, τότε η Ευγενία Σαμαρά, το άλλο κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα», που σήμερα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο χάρη στο «Σασμό», είχε χρειαστεί στο παρελθόν να απαντήσει για το αν είχαν σχέση.

Η Ευγενία υπενθυμίζουμε, ότι μετά την εκπομπή που προβάλλεται από τη Θεσσαλονίκη, άρχισε την καριέρα της ως ηθοποιός επί της ουσίας μέσα από τη σειρά «Εκδρομή» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα για το σίριαλ σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο που έχει πλέον το Ράδιο Αρβύλα, την οδήγησαν στο φιλικό διαζύγιο με την εκπομπή.

Είχε ερωτική σχέση με τον Αντώνη Κανάκη; «Είναι λίγο κουραστικό να απαντάω πια σε αυτή την ερώτηση. Όχι δεν ισχύει!», είπε η Ευγενία στο «Πρωινό» το 2014, όταν και έδωσε συνέντευξη.

Ποια η σημερινή τους σχέση

Η ηθοποιός μίλησε στο «Τηλέραμα» πρόσφατα και απάντησε για την πορεία της από το «Ράδιο Αρβύλα» μέχρι τον «Σασμό», αλλά και για τον Αντώνη Κανάκη.

Στην ερώτηση για το αν διατηρούσαν ακόμη επαφές, απάντησε «φυσικά εννοείται, ζήσαμε 6 χρόνια μαζί! Μιλάμε τηλεφωνικά και όταν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη συναντιόμαστε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share