Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Νικόλ Κοκκίνου; Δείτε πως είναι στα 80 της η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια του ελληνικού κινηματογράφου

Δεν θα την αναγνωρίσετε

6 Φεβρουαρίου 2023 09:47
Θυμάστε την Νικόλ Κοκκίνου; Δείτε πως είναι στα 80 της η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια του ελληνικού κινηματογράφου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Το κορμί της ήταν... θεϊκό και οι χορογραφίες της ξεσήκωναν τους θεατές. Πού είναι όμως σήμερα και τι κάνει η μεγάλη ηθοποιός, Νικόλ Κοκκίνου. Με την ευκαιρία, δέιτε πως είναι σήμερα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Λίγα λόγια για την Νικόλ Κοκκίνου;

Γεννήθηκε το 1943 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, καθώς επίσης χορό στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ και μουσικό θέατρο στη Σχολή Θεοφανίδη.

Εκτός από ηθοποιός, όμως, η Νικόλ Κοκκίνου ήταν και δασκάλα χορού, κάτι που της φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο όταν σταμάτησε να παίζει.

Σύζυγος του ηθοποιού Κωστή Μαλκότση και μητέρα του ηθοποιού Λαέρτη Μαλκότση, αλλά και του Ερμή Μαλκότση, ενός από τους πιο επιτυχημένους χορογράφους, ο οποίος δούλεψε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Από το 1994 έως το 2003 συμμετείχε σε 10 παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο.

Δείτε την πρόσφατη δήλωσή της για τις ταινίες της

Εδώ και χρόνια η Νικόλ Κοκκίνου αρνείται να παρακολουθήσει τις παλιές ταινίες. «Τις παλιές ταινίες δεν τις βλέπω, γιατί δεν μπορώ να αντικρίζω τον Χρόνη Εξαρχάκο και τον Βαγγέλη Σειληνό, με τους οποίους κάναμε πάρα πολλή παρέα και πηγαίναμε μετά τη δουλειά και τρώγαμε. Έχασα τα φιλαράκια μου, έχασα κάτι από τη γενιά μου και τώρα που έφτασα στα 70 βλέπω ότι είμαστε λίγοι πια, κι αυτό το πράγμα με τρομοκρατεί. Πέρυσι το καλοκαίρι πέθανε η Δήμητρα Σερεμέτη, που έκανε τη μαμά μου στο "Μαριχουάνα Stop", με την οποία δεν είχαμε μεγάλη διαφορά, απλώς εκείνη έπαιζε τέτοιους ρόλους».

Θυμάστε την Νικόλ Κοκκίνου; Δείτε πως είναι στα 80 της η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια του ελληνικού κινηματογράφου

Θυμάστε την Βάλια Κακούτη; Δείτε πως είναι στα 42 της η Σταρ Ελλάς 2004

Για όσους δεν την θυμούνται η Βάλια Κακούτη είναι η μαυρομάλλα καλλονή που το 2004 στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Οχι άδικα. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Backstage με τον Γιώργο Σατζίδη στο Mega, ενώ τα έντυπα ασχολήθηκαν μαζί της με τον μακροχρόνιο έρωτά της με τον Μάνο Πανταζή, τον σύντομο αλλά δυνατό έρωτά της με τον Νίκο Αλιάγα και για το ειδύλλιό της με τον Νίκο Βουρλιώτη. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς του 1971 Γωγώ Αντζολετάκη.

Τα χρόνια πέρασαν, η Βάλια Κακούτη μετά από μια σύντομη πορεία στις πασαρέλες του εξωτερικού (έμεινε για ένα διάστημα στο Παρίσι), επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη σόουμπιζ.

undefined

Παλαιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ανοίξει το δικό της σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό, αλλά και να έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Νίκης Βόλου.

Η Βάλια Κακούτη τα τελευταία χρόνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε πρεμιέρες, ενώ αρκετές φορές η φωτογραφική των παπαράτσι την είχε «συλλάβει» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οπως στην πρόσφατη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού:


Η Βάλια Κακούτη, πάντως, έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ και... χωρίς να έχει αλλάξει ιδιαίτερα εμφανισιακά, πραγματικά δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις....

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share