Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάποτε ήταν το παλάτι του αλλά το πούλησε άρον άρον: Αυτοί είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της βίλας του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά (photos)

Το παράτησε μετά από μια τραυματική εμπειρία

6 Φεβρουαρίου 2023 08:25
Κάποτε ήταν το παλάτι του αλλά το πούλησε άρον άρον: Αυτοί είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της βίλας του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και αρκετά χρόνια προκαλεί απορίες για το πού βρίσκεται, έχοντας εξαφανιστεί πλήρως από το προσκήνιο, με το πέπλο μυστηρίου να πέφτει και για τα περιουσιακά του στοιχεία, όπως η βίλα στον Νέο Βουτζά.

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό, το σπίτι αυτό πουλήθηκε πριν από 10 χρόνια και πλέον ιδιοκτήτες του είναι ένα ζευγάρι επιχειρηματιών. «Η βίλα έχει πουληθεί περίπου εδώ και δέκα χρόνια. η αγοραπωλησία έγινε με άκρα μυστικότητα. Τώρα μένει ένα ζευγάρι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο».

Γιώργος Μαρίνος βίλα Νέος Βουτζάς

Ο λόγος που την πούλησε

«Ένας λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να το πουλήσει ήταν και η ληστεία που είχε γίνει υπό την απειλή όπλου το 2012», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός, τη στιγμή που πλέον κανείς δε γνωρίζει την τύχη του σόουμαν.

Γιώργος Μαρίνος βίλα

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαρίνος είχε ζήσει τον απόλυτο τρόμο σπίτι του όταν τον Απρίλιο του 2012 δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του. Αδίστακτοι και ψύχραιμοι τον απείλησαν με τα όπλα, εκείνος πάγωσε, ωστόσο προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Εκείνοι του ζήτησαν αμέσως να τους υποδείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και τον ανάγκασαν να το ανοίξει. Στη συνέχεια άρπαξαν ό,τι βρήκαν -χρήματα και κοσμήματα- και εξαφανίστηκαν χωρίς να τον χτυπήσουν.

Ήταν πολύ ερωτευμένος: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Μαρίνου (photo)

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά διατήρησαν άριστες επαφές με τον γνωστό showman να κάνει μια κίνηση «ματ», καθώς ήταν πολύ ερωτευμένο μαζί της.

Γιώργος Μαρίνος: Η ομοφυλοφιλία και ο μεγάλος του έρωτας

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του στα μέσα του 1960, σε μια συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Παρ' όλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του '60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του.

Ο Γιώργος Μαρίνος ερωτευμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Παρ' όλα αυτά οι δρόμοι τους δεν χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα. Μάλιστα στο σπίτι του στο Βουτζά, είχε το δικό της δωμάτιο για να μένει όποτε ήθελε.

Η μοναχική ζωή και τα πάθη του Γιώργου Μαρίνου

Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του. Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και απομονώθηκε στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, μια περιοχή κοντά στη Ραφήνα.

Το τηλέφωνο του σταμάτησε να χτυπά και να δέχεται προτάσεις, ενώ ο ίδιος βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στη μοναξιά και την κατάθλιψη. Μετά την περιπέτεια της υγείας του και το σοκ που υπέστη από τη ληστεία που έγινε πριν από δύο χρόνια στην κατοικία του, αποφάσισε να το πουλήσει και να μείνει στο κέντρο. Συγχρόνως σταμάτησε να γράφει και την αυτοβιογραφία του, που με τόσο ενθουσιασμό είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share