Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έκρηξη» από Κάτια Δανδουλάκη: «Περίμεναν από τον Alpha κι είπα αυτό...»

Τι συνέβη και ξέσπασε;

5 Φεβρουαρίου 2023 17:57
«Έκρηξη» από Κάτια Δανδουλάκη: «Περίμεναν από τον Alpha κι είπα αυτό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία των καλλιτεχνών με σκοπό να αποσυρθεί το προεδρικό διάταγμα που υποβαθμίζει τα πτυχία τους.

Η ηθοποιός και θιασάρχης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού δε θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.

«Θα σας έλεγα απόλυτη σιωπή. Όταν βλέπω παιδιά με μηχανές να περιμένουν έξω από το θέατρο και κάποιος από εμάς να τα προσπερνά, καίγεται η ψυχή μου. Θέλω πάντα μπορώ ή δεν μπορώ να σας μιλήσω. Δεν θα τα προσπεράσω ποτέ για να κρυφτώ. Περίμεναν από τον Alpha κι είπα αυτό που έπρεπε κι αισθανόμουν να πω. Έληξε το θέμα και μετά πρέπει να κρατήσεις μια σιωπή γιατί παίρνει ο ένας ένα κομμάτι και παίρνει ο άλλος ένα άλλο» είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε και για τους ηθοποιούς της παράστασης αν, σε περίπτωση που ήθελαν να απεργήσουν, θα μπορούσαν να της το εκφράσουν με την ηθοποιό να απαντά:

Βέβαια, αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το εξέφραζαν. Με το ζόρι θα έβαζα τα παιδιά να παίξουν; Αλίμονο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει. Είναι ένα πολύ σύνθετο κι ιερό θέμα. Επειδή λέγονται πάρα πολλά, προτιμώ να μην πω τίποτα. Για εμένα το θέατρο είναι ναός ψυχής. Θέλει πολλή προσοχή… Πρέπει πολύ ήρεμα και με πολύ σεβασμό να ενημερωνόμαστε κι από εκεί και πέρα όχι πολλά λόγια. Να πράττουμε…».

«Ηθοποιός είμαι. Δεν θα θέλω το καλό των ηθοποιών; (…) Οι σπουδές ήταν υποβαθμισμένες χρόνια. 20 χρόνια αυτό είναι το καθεστώς. Το να γίνει ανώτατη είναι καταπληκτικό, μεγάλη υπόθεση και θέλει πολλή δουλειά. Να ενημερωθούμε και το ίδιο θέλουμε όλοι βεβαίως. Δεν έχει αφαιρεθεί κάτι από κανένα, για αυτό σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ και θα αρχίσουν να λένε το ένα και το άλλο. Απόλυτη σιωπή κι ας γίνει το καλύτερο. Υπήρχε περίπτωση να μου πούνε οι ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν και να τους πω εγώ θα παίξετε με το ζόρι; Υπήρχε περίπτωση να κάνω αυτό το πράγμα σε άνθρωπο;» πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share