Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Τον «άδειασε» ανοιχτά ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν ξαφνιάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη...»

«Καρφιά» από τον ηθοποιό

5 Φεβρουαρίου 2023 15:46
Τον «άδειασε» ανοιχτά ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν ξαφνιάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό του έμμεσο «καρφί» για τον Πέτρο Φιλιππίδη έριξε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δίκη του άλλοτε συμπρωταγωνιστή του, Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την αναφορά στο όνομά του. Ο γνωστός ηθοποιός «άδειασε» δημόσια τον κουμπάρο του, καθώς όπως τόνισε δεν ξαφνιάζεται.

Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε αρκετά θέματα, όπως για τη μουσική του εκπομπή στο Open, για την οποία επεσήμανε πως θα ήθελε να συνεχίσει, θέλοντας να προσφέρει παρέα στα βράδια του Σαββάτου στον κόσμο, προσθέτοντας ότι οπωσδήποτε βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, όπως και άπαντες όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση.

Λίγο αργότερα, δέχθηκε ερωτήσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δε θα κάνω κανένα σχόλιο, είναι πάγια τακτική μου. Δε θα απαντήσω σε τίποτα από αυτά, δεν ξαφνιάζομαι σε τίποτα», ήταν το λιτό του σχόλιο.

«Βόμβα» από τον Γιάννη Μπέζο: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω...»

Ατάκες με πολύ νόημα, που σηκώνουν μάλιστα έντονη συζήτηση, είχε το μενού της συνέντευξης του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4», που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό. Ποιο ήταν το περιστατικό που τον έκανε να σκεφτεί την...αυτοκτονία;

O καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του σε «σανίδι» και τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τον κόπο και την σκληρή δουλειά που έριξε για να φτάσει ως εδώ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό της ζωής του, όπου βρέθηκε σε ένα reunion. Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιάννη Μπέζο, δείτε εδώ τι είχε πει για τα οικονομικά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share