Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Αθηνά Τσιλύρα: «Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με...»

Τι εξομολογήθηκε;

5 Φεβρουαρίου 2023 15:17
«Βόμβα» από Αθηνά Τσιλύρα: «Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη μάχη που έδωσε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο μίλησε η Αθηνά Τσιλύρα και αποκάλυψε τη στάση που κράτησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην περιπέτεια της. Μάλιστα και ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είχε έρθει αντιμέτωπος με την επάρατη νόσο.

Η Αθηνά Τσιλύρα και ο καρκίνος

Όπως θα δηλώσει η Αθηνά Τσιλύρα, ο Σπύρος στάθηκε στο πλευρό της: «Έπαθε τεράστιο σοκ και μου συμπαραστάθηκε πάρα πολύ. Μου έδινε πολύ κουράγιο με τον τρόπο που το αντιμετώπιζε. Μου έλεγε “είσαι δυνατή! Ξέρω ότι μπορείς να το περάσεις. Θα πας παρακάτω”. Με βοήθησε πολύ, όπως και ο γιος μου. Κάναμε πλάκα. Γελούσαμε πολύ. Φορούσα την περούκα, τον έπαιρνα από το σχολείο με το αυτοκίνητο και μου την τραβούσε. Αυτό για μένα ήταν ψυχοθεραπευτικό».

«Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μία γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν τι θα κάνω, τι με περίμενε. Ήταν πολύ βαρύ στο μυαλό μου να μου λένε: «Έχεις καρκίνο. Αύριο πρέπει να κάνεις μία χειρουργική βιοψία γα να δούμε αν έχει επεκταθεί»…» θα πει για την περιπέτεια υγείας της

Αθηνά Τσιλύρα και Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο γάμος που έληξε και η Αθηνά Τσιλύρα

Θα βγει νικήτρια, αλλά πια ο γάμος τους δεν είχε μέλλον. Κανείς από τους δύο δεν θα βγει δημόσια να μιλήσει για το διαζύγιό τους, που δεν υπήρξε ωστόσο βελούδινο. Αιτία το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και το σπίτι τους στη Βάρκιζα, το οποίο και τελικά έμεινε στη δική της κυριότητα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους κυρίως για το καλό του παιδιού τους και με τη λιγότερη δυνατή δημοσιότητα.

«Ένας χωρισμός είναι δύσκολος, όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…», θα πει η Αθηνά Τσιλύρα. Ο δεσμός με τον γιο του είναι πολύ ιδιαίτερος. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε γιατί ο γιος του δεν έγινε ηθοποιός. Και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήταν οργανωμένο έγκλημα από εμένα και την Αθηνά. Δεν του είπαμε μη γίνεις ηθοποιός, αλλά δεν του παρουσιάσαμε έναν κόσμο γυαλιστερό. Στο Κολέγιο έπαιξε σε μια παράσταση και ήταν απολύτως ατάλαντος. Λέω, σωθήκαμε!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share