Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα «πατώματα» η Μαρίνα Πατούλη: «Ήμασταν μαζί 35 χρόνια - Οι δηλώσεις του Γιώργου για το διαζύγιο με...»

«Παντρευτήκαμε 18 χρόνων»

5 Φεβρουαρίου 2023 14:33
Στα «πατώματα» η Μαρίνα Πατούλη: «Ήμασταν μαζί 35 χρόνια - Οι δηλώσεις του Γιώργου για το διαζύγιο με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Πρωινό είχε βρεθεί καλεσμένη πριν καιρό η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναφέρθηκε και στο διαζύγιο της με τον Γιώργο και τις δηλώσεις του, οι οποίες την εξέπληξαν, καθώς ήταν 35 χρόνια μαζί. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν.

Η ίδια μίλησε - μεταξύ άλλων - για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. «Το φετινό καλοκαίρι για μένα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι έχει επέλθει αυτή η ανατροπή στην προσωπική μου ζωή. Ήμασταν μαζί 35 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή μαζί. Παντρευτήκαμε 18 χρόνων». Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που κρατάει ακόμα το επίθετο του Γιώργου Πατούλη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ να στηριχτώ μέσα από ειδικούς και να στηρίξω και το παιδί για να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε όπως έχω πει εξαρχής» δήλωσε η ίδια.

Μαρίνα Πατούλη: «Στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου - Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας»

Η Μαρίνα Πατούλη συνέχισε λέγοντας στο Πρωινό: «Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας…» εξομολογήθηκε η ίδια.

Η Μαρίνα Πατούλη έμεινε έκπληκτη με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη, που αφορούσαν στη σχέση του με τον γιο του, Αλέξανδρο.

«Καρφιά» Μαρίνας Πατούλη: «Δεν ξέρουμε που μένει»

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω. Ποτέ δεν παίρνει τον Αλέξανδρο βράδυ να μείνουν μαζί. Με τον γιο μου μένω στην Βούλα. Ο Γιώργος λόγω των υποχρεώσεών του στη δουλειά δεν έχει χρόνο να τον πάρει. Δεν θέλω να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, βέβαια είναι ουσιαστικές και μαρτυρούν κάποια πράγματα.

γιος Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη

Τον Ιούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, ώστε να βρούμε τον βηματισμό μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε πως να είμαστε δίπλα στο παιδί σωστά. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Με ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share