Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Λίγοι το ξέρουν: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της Μαρινέλλας

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

4 Φεβρουαρίου 2023 20:11
Λίγοι το ξέρουν: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της Μαρινέλλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Παρασκευή 6/12 η Μαρινέλλα έκανε πρεμιέρα στο Christmas Theatre με την μουσική παράσταση «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας». Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η αδελφή της Μαρινέλλας.

Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα συναντήθηκε με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του. Στη σκηνή συνόδεψαν τη Μαρινέλλα και τέσσερις νέες τραγουδίστριες, με φωνές ξεχωριστές: η Στεφάνια Ρίζου, η Κασσιανή Λειψάκη, η Βένια Καραγιαννίδου και η Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και η ορχήστρα της Μαρινέλλας, που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς.

Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και η κόρη της Μαρινέλλας. Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, είναι κόρη της Μαρινέλλας με τον αθλητή και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό πριν γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του επιχειρηματία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομά του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Λίγοι το ξέρουν: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της Μαρινέλλας

Μαρινέλλα: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης της, Τζωρτίνας Σερπιέρη, με την οικογένειά της

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι πάντα πολύ διακριτική και αποφεύγει τα media. Φροντίζει, όμως, πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της. Οπως το καλοκαίρι που βρέθηκε στο Ηρώδειο.

Η ίδια έχει παντρευτεί με τον Τίμο Δασκαλόπουλο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Έτσι λοιπόν, η Τζωρτίνα Σερπιέρη απόλαυσε την μητέρα της, Μαρινέλλα, επί σκηνής και στο τέλος της βραδιάς την καταχειροκρότησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share