Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

«Στόχος είναι τα λεφτά» - Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Αλεξανδράτου

Τα είπε όλα!

4 Φεβρουαρίου 2023 18:24
«Στόχος είναι τα λεφτά» - Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Αλεξανδράτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα χρήματα που έβγαλε το 2022 αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Από ότι φαίνεται, ξεπερνούν και αυτά που έβγαζε όταν ήταν στα… φόρτε της. Ενώ, αυτός ήταν ο λόγος που γύρισε το ροζ βίντεο!

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε τα χρήματα που έβγαλε το χρόνο που μας πέρασε

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το πρώην μοντέλο βρισκόταν στο επίκεντρο της gossip επικαιρότητας στην Ελλάδα, όλα όμως δείχνουν πως ακόμα και τώρα εξαργυρώνει την περίοδο εκείνη.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από την αποκάλυψη που έκανε πριν μερικές ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην μοντέλο διατηρεί έναν λογαριασμό στο Only Fans, το οποίο είναι μία διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία παροχής υλικού και εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως δεν έχει λίγους συνδρομητές.

Ειδικότερα, σε ένα Q & A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, η Τζούλια Αλεξανδράτου ρωτήθηκε για τα χρήματα που έβγαλε από εκεί και δεν δίστασε να απαντήσει με συγκεκριμένο ποσό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα». Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ξεπερνάει τα χρήματα που έβγαλε πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν ήταν στα φόρτε της.

Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Αλεξανδράτου

«Βόμβα» από τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου...»

Πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του. Ενώ, αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

Συγκεκριμέμένα, είχε ξεσπάσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star Channel», η οικογένεια Αλεξανδράτου, λέγοντας ότι μόνο θλίψη και απογοήτευση μπορεί να νιώσει για αυτό το κορίτσι.

Επίσης, ο πατέρας της Τζούλιας, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος, είχε στείλει e-mail στον δικηγόρο της κόρη του, τόττε Αλέξη Κούγια, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα λύση ''one night stand'', πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία πριν από το καλοκαίρι του 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό» αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τους «φίλους» της κόρης του που την εξωθούσαν σε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή. Συνεχίζει, μάλιστα, πιο αιχμηρός:

«Η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα π.χ. οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της. Δεν μιλάει με την οικογένειά της -πιθανότατα από ντροπή για αυτά που κάνει- και τα νέα της τα μαθαίνουμε από την τηλεόραση.

ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Το συγκεκριμένο dvd που έγινε πρόσφατα θα είπαν στην Τζούλια ότι κάποιος πλούσιος Γάλλος, ονόματι George, πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου, αλλά θέλει τις προσωπικές στιγμές να τις καταγράψει στην κάμερά του ή της είπαν ότι θα γυρίσουμε μία ταινία στη Γαλλία με γαλλική εταιρεία που θα πουληθεί μόνο στη Γαλλία και θα πάρεις τόσα λεφτά ή ο Γάλλος παρτενέρ πούλησε το πρωτότυπο σε Γαλλική εταιρεία και αυτή με τη σειρά της στη Sirina».

Παράλληλα, η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, είχε κάνει τηλεφωνική δήλωση στον Αιμίλιο Λιάτσο, διαψεύδοντας τα όσα είχε ισχυριστεί η κόρη της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις».

Μεταξύ άλλων, η μητέρα της Τζούλιας ανέφερε τα εξής:

«Φαίνεται πως η Τζούλια τις προσπάθειες των γονιών της για το καλό της τις κατάλαβε λάθος. Κατηγορεί τους γονείς της, για να δικαιολογήσει τις επιλογές της, για τις οποίες εμείς οι γονείς δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι.

Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο από το καλοκαίρι να την απομακρύνουμε από το λάθος περιβάλλον της, αλλά δυστυχώς δεν μας άκουγε» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share