Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν της φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου!

Πάθαμε πλάκα!

4 Φεβρουαρίου 2023 16:18
Δεν της φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είναι μονάχα μια επιτυχημένη παρουσιάστρια με τη δική της πορεία στην τηλεόραση, αλλά και μια γοητευτική γυναίκα, που πάντοτε... τραβούσε με τον τρόπο της τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς με την εμφάνιση που έχει δεν φαίνεται καθόλου η πραγματική της ηλικία.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι μια διαχρονική λατρεία, με τον χρόνο να της έχει φερθεί εξαιρετικά, σε βαθμό να μην μπορούμε να πιστέψουμε, ότι είναι και γιαγιά. Ούτε και την ηλικία της, φυσικά, μπορούμε να πιστέψουμε, καθώς μοιάζει για πολύ νεότερη και σαν να βλέπουμε... τη μεγάλη αδελφή της κόρης της.

πραγματική ηλικία Πόπης Τσαπανίδου

Η αποκάλυψη για την πραγματικά ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου!

Η Τσαπανίδου γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1967 και φέτος θα κλείσει τα 56, κάτι που ομολογουμένως δεν της φαίνεται.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε παλιότερη ανάρτησή της σχετικά με τις ευχές που είχε δεχθεί για τα γενέθλιά της, είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά»

Κόλαφος η Πόπη Τσαπανίδου: «Ήμουν πάμφτωχη με τρία παιδιά και...»

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια γυναίκα που είναι γνωστό πως έχει περάσει δύσκολα, μιας και ενώ ήταν έγκυος έχασε τον άντρα της από ηλεκτροπληξία. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ήταν πάμφτωχη με τρία παιδιά, όμως ρίσκαρε και τα κατάφερε.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε μιλήσει με έντονο ύφος για την οικονομική κρίση και είχε αποκαλύψει το λόγο που τα κατάφερε τελικά στη ζωή της. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την απόφασή της να αναλάβει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πόπη Τσαπανίδου: «Ήμουν πάμφτωχη με τρία παιδιά και...»

«Μα, όλα γύρω μας σε κρίση είναι. Τόσα χρόνια μας κοίμιζαν και μας ξυπνούσαν με την "ισχυρή ελληνική οικονομία" και τις προοπτικές της! Έλεγαν ότι μπορούμε, να είμαστε όλοι άνετοι και πλούσιοι. Σε ποιον θα πεις ότι μπορεί να έχει, νόμιμα, το σπίτι των ονείρων του και θα σου απαντήσει "όχι, δεν το θέλω";

Και ξαφνικά, έρχεται μια μέρα που σου λένε οι ίδιοι "όχι, όλο αυτό ήταν ένα παραμύθι, σου παίρνω πίσω το σπίτι, το αυτοκίνητο, σου παίρνω τα πάντα, σε βάζω να πληρώνεις, να πληρώνεις και να μην έχεις και δουλειά για να ζήσεις!" Τρελαίνεσαι; Εύκολα! Βρισκόμαστε ακόμη, όμως, υπό την επήρεια του σοκ.

Δεν έχουμε καταλάβει, τι μας έχει συμβεί. Δεν προλάβαμε... Συνέβη πρόσφατα, άλλωστε. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη πώς θα είναι πλέον η ζωή μας. Όμως δεν έχουμε από πού να πιαστούμε. Δεν υπάρχουν ηγέτες.

Πόπη Τσαπανίδου πάμφτωχη

Ποιος είναι αυτός που θα μας οδηγήσει; Ποιος μας έχει δώσει σημεία γραφής τέτοια ώστε να του έχουμε εμπιστοσύνη; Ποιος είναι ο άνθρωπος που έχει αποδείξει πως έχει όραμα για να τον ακολουθήσουμε; Καθόμαστε λοιπόν μουδιασμένοι, σοκαρισμένοι, αμήχανο και παρακολουθούμε μια αλλαγή να συντελείται. Κάποια στιγμιαία συνέλθουμε...

Βλέπω, όμως, γύρω μου κάποιους ανθρώπους έχουν ξυπνήσει, έχουν δει τι γίνεται και κάνουν το πρώτο βήμα. Τοποθετούν τον εαυτό τους στην επόμενη μέρα, έτοιμοι να φέρουν τη ζωή τους τούμπα. Οι εποχές, μέσα στην τραγικότητα τους, προσφέρονται και για σπουδαίες αλλαγές.

Προσφέρουν ευκαιρίες για δημιουργία νέων, σημαντικών πραγμάτων: μπορείς να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που αγνοούσες, ν' ακολουθήσεις όνειρα που δεν σου δινόταν η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις. Ξέρεις γιατί κατάφερα να κάνω τα πράγματα στη ζωή μου; Γιατί ρίσκαρα, επειδή δεν είχα τίποτα να χάσω!

Ήμουν μόνη μου με τρία παιδιά, πάμφτωχη, και τολμούσα τα απίστευτα άλματα. Κι αν αποτύγχανα, τι είχα να χάσω; Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή θέλει τόλμη, φαντασία, ρίσκο. Πρέπει να τη ζήσουμε, γιατί μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή!

Είναι βαρύ αυτό που λέω, ίσως να διαβάζει τη συνέντευξη μια γυναίκα που δεν έχει λεφτά για να πάρει στα παιδιά της ψωμί. Έχω βρεθεί κι εγώ σ' αυτή τη θέση. Η ζωή, όμως, απαιτεί να βάλεις τον εαυτό σου στο αύριο σου.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν σταματάει επειδή η οικονομία μας έπεσε έξω! Θα συνεχίσουμε να ζούμε, αρκεί να μην τα περιμένουμε από τους άλλους. Πρέπει να δράσουμε μόνοι μας» είχε εξομολογηθεί στο Votre Beaute.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share