Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Τι εξομολογήθηκε;

4 Φεβρουαρίου 2023 15:23
«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ζωζώ Σαπουντζάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η ίδια είχε κάνει προ ετών τον απολογισμό της στο περιοδικό DownTown και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε την επεισοδιακή γνωριμία με τον τωρινό της σύντροφο, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της νύχτας είχε δηλώσει:

«Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα»

«Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταμπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νιώθει λες και είναι 20 χρονών: «Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καλωσορίσω»

«Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλέ! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share