Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαθεύτηκε πρόσφατα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Σταμάτησε το γύρισμα γιατί δεν είχε...»

Τι αποκάλυψε ο Οδυσσέας Σταμούλης;

4 Φεβρουαρίου 2023 15:14
Μαθεύτηκε πρόσφατα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Σταμάτησε το γύρισμα γιατί δεν είχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σχετικά πρόσφατη αποκάλυψη έγινε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο σχετικά με ένα γύρισμα στη σειρά «Δύο ξένοι» το οποίο σταμάτησε, γιατί κάτι έλειπε από τον ηθοποιό!

Η ρομαντική κομεντί Δύο Ξένοι προβλήθηκε από το 1997 έως το 1999 μέσα από την συχνότητα του Mega. Ο έρωτας του Κωνσταντίνου Μαρκορά και της Μαρίνας Κουντουράτου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε τις περιπέτειες του.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, η Ντίνα Κώνστα, η Χρυσούλα Διαβάτη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεχώρισαν μέσα από τους ρόλους τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ψυχιάτρου του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Στην ενότητα Vintage Stories του Πάμε Δανάη, ο Οδυσσέας Σταμούλης θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς.

«Έχω γυρίσει στην Αθήνα με πρωινή πτήση από Θεσσαλονίκη όπου παίζω σε θέατρο, για να κάνω μια σκηνή ένα γύρισμα στους Δύο Ξένους. Τρέχω στα στούντιο να κάνω τη σκηνή ώστε να προλάβω την πτήση μετά να ξαναγυρίσω γιατί το βράδυ πρέπει να παίξω στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω εκεί και το γύρισμα κολλάει και δεν γίνεται με τίποτα. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ότι έπρεπε να παίξει ο Νίκος Σεργιανόπουλος μία σκηνή με ένα μποξεράκι και δεν του είχαν το κατάλληλο. Εκείνη την ώρα έτρεξε ένας πιτσιρικάς βοηθός να πάει σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσει ένα άλλο και όλο το γύρισμα καθυστερούσε διότι όπως μου είπε τότε η διευθύντρια παραγωγής: Είναι το βρακί του πρωταγωνιστή», θυμήθηκε ο ηθοποιός.

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πάρα πολύ γλυκό και κλειστό παιδί. Παρ’ ότι παίξαμε τόσες σκηνές και μοιραζόμασταν και το ίδιο καμαρίνι, δεν μπορώ να πω ότι ξέραμε πολλά ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», εξομολογήθηκε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Γιώργος Παπαθεοδώρου: Αυτός είναι ο ανιψιός του Νίκου Σεργιανόπουλου που κληρονόμησε την περιουσία του - Με τι ασχολείται (photo)

Ήταν 4 Ιουνίου το 2008, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί νεκρός στο διαµέρισµά του, στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι, μέσα σε µία λίµνη αίµατος, έχοντας δεχτεί 21 µαχαιριές. Ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, ο ανιψιός του Νίκου Σεργιανόπουλου, είχε μιλήσει για το αποτρόπαιο έγκλημα και όσα ακολούθησαν στην οικογένειά του μετά το θάνατο του θείου του.

Η τραγική κατάληξη της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Από τη μία το πένθος για τον θείο Νίκο, από την άλλη όλα όσα ακούγονταν, η επιμονή κάποιων να μάθουν πράγματα για τον Νίκο, η αδυναμία μας να μπορούμε να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία να απαντούμε δημιούργησαν τόσο σε εμένα όσο και στην οικογένειά μου τεράστια προβλήματα.

Ήταν τόσο φρικτό και αναπάντεχο αυτό που συνέβη, δεν ήταν μόνο το ότι εκείνος είχε φύγει αλλά το πώς είχε φύγει από τη ζωή. Θυμάμαι πόσο δύσκολη και άσχημη ήταν εκείνη η περίοδος για όλους μας.

Γιώργος Παπαθεοδώρου ανιψιός Σεργιανόπουλου

Κάποιος έπρεπε να βγει και να αναλάβει την ενημέρωση όλων όσων ζητούσαν να μάθουν για τον θείο μου. Ο πατέρας μου παίρνει την ευθύνη και αναλαμβάνει να βγει μπροστά για να μπορέσει κάποιος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η μητέρα μου εκείνη την περίοδο ήταν πολύ άρρωστη και η απώλεια του αδελφού της ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη, όπως θυμάστε σχεδόν ένα χρόνο μετά έφυγε και εκείνη από τη ζωή. Λίγο μετά ο πατέρας μου δεν άντεξε όλο αυτό που συνέβαινε, είχε αρρωστήσει στο ενδιάμεσο και εκείνος και έφυγε και αυτός από τη ζωή.

Για να τους ακολουθήσει λίγο μετά και η γιαγιά Νικολέτα», είχε αναφέρει στο protothema.gr.

Η διαχείριση της περιουσίας του Νίκου Σεργιανόπουλου από τον ανιψιό του

«Όπως καταλαβαίνεις, ήταν σαν να είχε πέσει μία μορφή κατάρας σε αυτό το σπίτι της Δράμας με τον ένα χαμό να διαδέχεται τον άλλο. Με τσάκισε όλο αυτό. Με τσάκισε όμως. Ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπος με μία πραγματικότητα που δε μπορούσα να τη διαχειριστώ.

Νίκος Σεργιανόπουλος

Ο Νίκος μου είχε αφήσει μία περιουσία ένα σκάφος το αγαπημένο του σκάφος και το διαμέρισμα μεταξύ άλλων. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να βρω δύναμη να συγκεντρωθώ στο επόμενό μου βήμα, έπρεπε να πάρω απόφαση να κάνω την καρδιά μου «πέτρα» και να συνεχίζω.

Ήταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου και κυρίως των γονιών μου, να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα», πρόσθεσε.

Πώς αισθάνεται ο ίδιος πλέον; «Σήμερα νιώθω ότι απλά έχω καταφέρει να πάω ένα βήμα παρακάτω και να είμαι σε θέση να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να ζήσω τη δική μου ζωή.

Το σκάφος του Νίκου θυμάσαι ότι το είχα πουλήσει ήταν δυσβάσταχτο οικονομικά για εμένα να το κρατήσω και να το συντηρώ και έτσι το έδωσα όσο όσο. Με το σπίτι δε μπορώ να κάνω το ίδιο.

Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα πάει να μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δε το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί, δε μπορώ να το κάνω αυτό για λόγους συνείδησης και ηθικής».

Σεργιανόπουλος χαμόγελο

Με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Παπαθεοδώρου

Ο ανιψιός του Νίκου Σεργιανόπουλου, Γιώργος Παπαθεοδώρου, σήμερα πια είναι ένας χειρουργός γιατρός – ουρολόγος – πετυχημένος, ανερχόμενος επιστήμονας και εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 2010. Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ως ειδικευόμενος ιατρός Χειρουργικής Κλινικής (2012-2013), στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ως ειδικευόμενος ιατρός Ουρολογικής Κλινικής (2013) και στο Π.Ι. Καλαμπακίου του Κ.Υ. Προσοτσάνης ως Υπόχρεος Ιατρός Υπαίθρου (2014).

Από τον Αύγουστο 2014 έως το 2018 ήταν ειδικευόμενος ιατρός στην Α’ Ουρολογική Κλινική Α.Π.Θ. στο Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share