Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψε στον πατέρα μου...»: «Βόμβα» από Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Τι εξομολογήθηκε;

4 Φεβρουαρίου 2023 14:32
«Η Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψε στον πατέρα μου...»: «Βόμβα» από Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει πόσο της στάθηκε η μητέρα της, η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, στην περιπέτειά της με τα ναρκωτικά, αλλά και πώς το έμαθε ο πατέρας της.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή «Η Καθαρή Ζωή είναι Χαρά» με την Στέφη Βασιλοπούλου μοιράστηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την ιστορία της ζωή της από τα 13 έως τα 25 και τα 17 χρόνια που έχει μείνει μακριά από τις ουσίες.

«Για μένα είναι μια αδιέξοδος τα ναρκωτικά. Ξεκινάμε κάνοντάς τα νομίζοντας ότι ξεφεύγουμε από κάτι, αλλά είναι ένας φαύλος κύκλος. Στην ουσία, δεν τελειώνει αυτό το πράγμα. Όσα χρόνια έκανα ναρκωτικά περνούσα φανταστικά, πέρασα και πολύ άσχημα και νόμιζα ότι κάπου θα πάει όλο αυτό. Δεν πήγε πουθενά. Κάποια στιγμή έφτασε σε αδιέξοδο, δεν πήγαινε άλλο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως στα 25 της αποφάσισε να σταματήσει τα ναρκωτικά και πήγε να ζήσει μόνη της σε ένα σπίτι απομονωμένο στη φύση. Τώρα, στο βίντεο που ανέβασε, εξηγεί ότι την περίοδο αυτή έμενε μαζί με τη μητέρα της και ήταν εκείνη που τη στήριξε και την βοήθησε να επουλώσει τις συναισθηματικές πληγές της και να κόψει για πάντα οποιαδήποτε εξάρτηση. «Η μητέρα μου ήρθε να μείνει μαζί μου στη φύση, μέναμε μόνες μας για δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Ζωή Λάσκαρη και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Η Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψε στον πατέρα μου...»

Επιπλέον, αποκάλυψε πως η Ζωή Λάσκαρη είχε ψιλό-καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της, ενώ αργότερα της είχε εκμυστηρευτεί πως ήξερε καλά τι γινόταν και την πρόσεχε από μακριά χωρίς να της πει ποτέ ότι ξέρει. «Δεν με φόβισε, δεν ερχόταν στο σπίτι μου ξαφνικά», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε και στον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λέγοντας πως εκείνος δεν είχε ιδέα και η μητέρα της δεν του είχε πει τίποτα. Ωστόσο, του είπε η ίδια τι συμβαίνει κάποια στιγμή, γιατί ήθελε να το γνωρίζει από εκείνη και να μην ακούει τις υπερβολές του κόσμου.

«Ο κόσμος είναι κακός, έλεγε περισσότερα πράγματα από την πραγματικότητα. Να ξέρεις τι να πεις, τι να απαντήσεις. Ένιωσα μία απελευθέρωση», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για το πώς αποκάλυψε στον πατέρα της την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share