Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

«Επειδή ήταν εγγονός του Μητσοτάκη...»: Σε σοκ η Σία Κοσιώνη με την αποκάλυψη για τον Κώστα Μπακογιάννη!

Τι είχε αποκαλύψει η Μαρίκα Μητσοτάκη για τον εγγονό της;

4 Φεβρουαρίου 2023 13:55
«Επειδή ήταν εγγονός του Μητσοτάκη...»: Σε σοκ η Σία Κοσιώνη με την αποκάλυψη για τον Κώστα Μπακογιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρίστηκε η Σία Κοσιώνη με μια ιστορία από το παρελθόν του Κώστα Μπακογιάννη, που είχε διηγηθεί η γιαγιά του, Μαρίκα, στην εκπομπή «Κοίτα τι έκανες». Το εν λόγω βίντεο «ξέθαψαν» οι χρήστες του Twitter, στο οποίο τόνισε πως περνούσε τις τάξεις επειδή ήταν εγγονός του Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της Σεμίνας Διγενή αν υπήρχε κάποιος στην οικογένεια που να ήταν… αχαΐρευτος, η Μαρίκα Μητσοτάκη απάντησε γελώντας και χωρίς δισταγμό: «Ο Κώστας ο Μπακογιάννης. Πρώην αχαΐρευτος». Με την ευκαιρία, δείτε το πανάκριβο δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στο γάμο της Σίας Κοσιώνη.

«Η έκπληξη στη ζωή μου είναι αυτό το παιδί. 14 ετών. Στο Μαράθι της Κρήτης, κολυμπάμε. Παίρνει στο συντακτικό μηδέν. Του λέω “Κώστα, η βάρκα είνα γαλάζια. Πες μου σε παρακαλώ τι είναι αυτές οι 4 λέξεις; Κάνε μια ανάλυση. Το ‘ή’, το ‘ο’, τι είναι αυτά;”» διηγήθηκε η Μαρίκα Μητσοτάκη που αποκάλυψε ότι ο νυν δήμαρχος Αθηναίων την κοιτούσε με απορία, χωρίς να ξέρει την απάντηση.

«Δεν φτάσαμε ποτέ στη λέξη “βάρκα”, εδώ δεν ξέραμε το “ή”! Και βγαίνω έξω και βρίσκω την κόρη μου τη Ντόρα. Και της λέω “Ντοράκι παιδί μου, ο γιος σου είναι αχαΐρευτος, ανεπρόκοπος κι αν δεν κάνεις κάτι να μάθει γράμματα θα το μετανιώσεις. Η Ντόρα θορυβήθηκε πάρα πολύ» συνέχισε την διήγηση της η Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Να σας πω και κάτι; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο σχολείο πέρναγε τις τάξεις. Επειδή ήταν εγγονός του Μητσοτάκη ή γιος της Ντόρας του έδιναν βαθμό και με το 10,2 περνούσε; Έπρεπε τότε να μείνει στην ίδια τάξη, δεν έπρεπε να προβιβαστεί ποτέ του…» κατέληξε η γιαγιά του Δημάρχου Αθηναίων.

Η δυσλεξία του Κώστα Μπακογιάννη

Ωστόσο για τη δυσκολία του Κώστα Μπακογιάννη στα μαθήματα υπάρχει απάντηση. Σύμφωνα με όσα εχει εξομολογηθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθηναίων οι κακές μαθητικές του επιδόσεις οφείλονταν στη δυσλεξία.

«Στο Δημοτικό ήμουν, κατά βάση, ένας κακός μαθητής. Στην απελπισία της, η μάνα μου, για να ανακαλύψει γιατί δυσκολευόμουν τόσο, μου έκανε τότε διάφορες εξετάσεις, που απέδειξαν ότι ήμουν βαριά δυσλεκτικός.

Έκτοτε, και με την κατάλληλη αντιμετώπιση, τελείωσα το σχολείο με καλούς βαθμούς, σπούδασα σε πανεπιστήμια υψηλών απαιτήσεων και κατάφερα να έχω Διδακτορικό» είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share