Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη αποκάλυψη του Πασχάλη Τερζή: «Δε θέλω να μιλάω για εκείνα...»

Τι εξομολογήθηκε;

4 Φεβρουαρίου 2023 12:01
Η απίστευτη αποκάλυψη του Πασχάλη Τερζή: «Δε θέλω να μιλάω για εκείνα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Παρ' όλα αυτά πριν μερικά χρόνια, ο ίδιος είχε αποκαλύψει μία από τις πιο αδύναμες στιγμές της ζωής του, τονίζοντας πως δεν θέλει να μιλάει πολύ γι' αυτά. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την υγεία του.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής λύγισε, καθώς θυμήθηκε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, τότε που είχε χάσει την πρώτη σύζυγό του και το μοιράστηκε στη «Real». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η τωρινή σύζυγος του Πασχάλη Τερζή.

Πότε έκανες οικογένεια;

Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό. Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόµιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσµου. Παρ’ όλο που είχα µαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Πασχάλης Τερζής

∆εν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυµία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσµο;”. Και µου έδειξε τον µικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγµατι να αποκτήσω µία εξαιρετική οικογένεια.

Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ µε τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα... (σ.σ.: ξαφνικά η φωνή του σπάει, αλλοιώνεται)

Και η κόρη του η Γιάννα γυρνάει και του λέει µε αγάπη και αποφασιστικότητα: «Πρέπει να µιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. ∆εν ήταν µόνο η γυναίκα σου, ήταν η µάνα του παιδιού σου».

Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

Θα ήµουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγµα είναι η οικογένεια.

Κάποτε φίλοι, σήμερα δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο: Ο αληθινός λόγος που δε μιλούν Πασχάλης Τερζής και Βασίλης Καρράς

Ο Πασχάλης Τερζής και ο Βασίλης Καρράς είναι δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εποχής τους, με εκπληκτικές σχέσεις, που όμως με την πάροδο του χρόνου «χάλασαν».

Οι δυο τους ήταν αδελφικοί φίλοι, όμως όπως αποκάλυψε ο λαϊκός τραγουδιστής στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», πλέον δεν έχουν καμία σχέση, με τον ίδιο να παρουσιάζει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Η αποκάλυψη Καρρά για τη σχέση με τον Τερζή

«Δεν έχουμε σχέσεις πια, τον αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά με μια πικρία στη φωνή του. Όσο για το γιατί, ο Βασίλης Καρράς τόνισε ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο για αυτή την αλλαγή στις σχέσεις τους.

«Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει δύο συναυλίες», σχολίασε σχετικά με την απόφαση του να αποσυρθεί και να μην δίνει ούτε συνεντεύξεις.

Ο Βασίλης Καρράς μίλησε και για την πολύχρονη καριέρα του στο τραγούδι αλλά και την δυσκολία που βίωσε στο ξεκίνημά του.

«Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός.

Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share