Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σπύρο Παπαδόπουλο: «Για χρόνια το παιδί μου δεν...» - Η ρητή απαγόρευση της Αθηνάς Τσιλύρα για το γιο τους

Τι αποκάλυψε;

4 Φεβρουαρίου 2023 11:35
«Βόμβα» από Σπύρο Παπαδόπουλο: «Για χρόνια το παιδί μου δεν...» - Η ρητή απαγόρευση της Αθηνάς Τσιλύρα για το γιο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αναφερθεί κατά καιρούς σε περιστατικά της προσωπικής του ζωής και το έκανε ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Μαμά-δες», πετώντας μια...βόμβα για το γιο του, αλλά και τη ρητή απαγόρευση της Αθηνάς Τσιλύρα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον γιο του. «Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις 12 η ώρα, για να του πω την ιστορία και να κοιμηθεί. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό που σόκαρε τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά. Τότε με ρώτησε η Αθηνά “το παιδί το άφησες απ’ έξω;”. Λέω “ποιο παιδί; Αμάν, το παιδί!”. Το σούπερ μάρκετ ήταν κοντά μας, στα 200 μέτρα, τον είδα στο καρότσι. Γυρνάω στο σπίτι και μου λέει η Αθηνά “Εσύ παιδί δεν ξαναπαίρνεις”», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Τζένη Θεωνά.

Κόλαφος η Αθηνά Τσιλύρα: Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα επτασφράγιστα μυστικά του γάμου τους

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες για το διαζύγιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Ποια ήταν τα επτασφράγιστα μυστικά του γάμου τους;

Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία.

Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο». Με την ευκαιρία, αρκετά γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο.

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

Αθηνά Τσιλύρα Σπύρος Παπαδόπουλος

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…».

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε ότι για να κρατηθεί ένας γάμος «Δεν θέλει κότσια, θέλει νοήμονες ανθρώπους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share