Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Ήταν πολύ ερωτευμένος: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Μαρίνου (photo)

Παρά το χωρισμό έμειναν καλοί φίλοι

4 Φεβρουαρίου 2023 11:24
Ήταν πολύ ερωτευμένος: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Μαρίνου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά διατήρησαν άριστες επαφές με τον γνωστό showman να κάνει μια κίνηση «ματ», καθώς ήταν πολύ ερωτευμένο μαζί της.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιώργος Μαρίνος: Η ομοφυλοφιλία και ο μεγάλος του έρωτας

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του στα μέσα του 1960, σε μια συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Παρ' όλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του '60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του.

Ο Γιώργος Μαρίνος ερωτευμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα
EUROKINISSI

Παρ' όλα αυτά οι δρόμοι τους δεν χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα. Μάλιστα στο σπίτι του στο Βουτζά, είχε το δικό της δωμάτιο για να μένει όποτε ήθελε.

Η μοναχική ζωή και τα πάθη του Γιώργου Μαρίνου

Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του. Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και απομονώθηκε στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, μια περιοχή κοντά στη Ραφήνα.

Το τηλέφωνο του σταμάτησε να χτυπά και να δέχεται προτάσεις, ενώ ο ίδιος βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στη μοναξιά και την κατάθλιψη. Μετά την περιπέτεια της υγείας του και το σοκ που υπέστη από τη ληστεία που έγινε πριν από δύο χρόνια στην κατοικία του, αποφάσισε να το πουλήσει και να μείνει στο κέντρο. Συγχρόνως σταμάτησε να γράφει και την αυτοβιογραφία του, που με τόσο ενθουσιασμό είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share