Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πυρ κατά βούληση» από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι σαν να μην την νοιάζει...»

«Όταν ξέρεις ότι έχει δημοσιοποιηθεί μια σχέση σου...»

3 Φεβρουαρίου 2023 22:47
«Πυρ κατά βούληση» από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι σαν να μην την νοιάζει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, μετά την άφιξη της στο ελληνικό αεροδρόμιο, από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, που έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρηση της μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην "πραγματική" ζωή με τον πρώην σύντροφο της, Μπο και η παρουσιάστρια του Alpha, δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παραχώρησε η Καρολίνα Καλύβα στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η ίδια απάντησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star με τον Μάριο και τον Μπο, που την χώρισε δημόσια.

Δείτε επίσης: «Ο Θέμης δεν είναι...»: Άκρως αποκαλυπτική για το γάμο της η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 - 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια της Καρολίνας και μάλιστα χθες 29/1 προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση όλο νόημα.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Καρολίνα Καλύβα και τις πρόσφατες δηλώσεις της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μετά τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μετά τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

«Μου κάνει εντύπωση στην Καρολίνα, που πέρα απ’ το ότι δεν κάνει πίσω στη σχέση της με τον Μάριο και να έχει δεύτερες σκέψεις, είναι σαν να μην τη νοιάζει το political correct», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Και συμπλήρωσε: «Όταν ξέρεις ότι έχει δημοσιοποιηθεί μια σχέση σου με τον Μπο, είναι να προσπαθήσεις να πεις “παιδιά, δεν συνέβη κάτι με τον Μάριο, θα ξεκαθαρίσω πρώτα με τον Μπο”. Είναι σαν να μην τη νοιάζει η άποψη του κόσμου, το να κρατήσει τα προσχήματα, ότι δεν απάτησε τον Μπο. Είναι σαν να λέει “μου συνέβη αγάπη, δεν με νοιάζει”», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share