Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» για τον Γιάννη Μπέζο η Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος...»

«Στην τελική, πρέπει να μετράμε τι είναι το πιο ουσιαστικό»

3 Φεβρουαρίου 2023 21:18
Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» για τον Γιάννη Μπέζο η Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ή Ναταλία Γερμανού σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε μέσα στην εβδομάδα ο Ιωάννης Απέργης και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο νεαρός ηθοποιός τόνισε την εξαιρετική συμπεριφορά του Γιάννη Μπέζου προς τους συναδέλφους του, λέγοντας «Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει την σκυτάλη, αλλά όταν σου την δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για την δουλειά».

Με αφορμή αυτή του τη δήλωση, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο, για να εκφράσει τη δική της άποψη για τον Γιάννη Μπέζο. Παράλληλα, αρπάχτηκε ο Λιάγκας με Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη: «Ας πούμε την αλήθεια»

«Σε αυτά πρέπει να στεκόμαστε. Ίσως να είναι και μία απάντηση σε όλους αυτούς που λένε ότι ο Γιάννης Μπέζος δεν δίνει αυτόγραφα, δεν είναι αγκαλίτσας, δεν λέει ελάτε να βγάλουμε όλοι μαζί φωτογραφία αγκαλιά να φιλιόμαστε. Ναι, δεν είναι αυτός ο άνθρωπος ο Γιάννης Μπέζος. Είναι όμως αυτός ο άνθρωπος (που περιγράφει ο Ιωάννης Απέργης)» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Στην τελική πρέπει να μετράμε τι είναι το πιο ουσιαστικό: αυτό ή το να βγαίνουμε όλοι μαζί αγκαλιά φωτογραφίες όταν μας σταματάνε στον δρόμο και όταν φεύγετε από κοντά μας να μη μας νοιάζει τίποτα και πώς δουλεύουν οι άλλοι άνθρωποι γύρω μας;» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά.

«Θέλω να τα επιβεβαιώσω όλα αυτά, γιατί έχω συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Είναι πολύ φροντιστικός, μας βοηθούσε, πραγματικά υπέροχος άνθρωπος» σημείωσε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share