Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Συγκίνηση για την Εριέττα Κούρκουλου - "Μου έμαθε ότι μπορώ να..."

Τα καθηλωτικά λόγια της

3 Φεβρουαρίου 2023 16:14
Συγκίνηση για την Εριέττα Κούρκουλου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει κάνει πολλές φορές ξεκάθαρη την επιλογή της να απέχει από κάθε προϊόν ζωικής προέλευσης. Ξεκάθαρη έχει κάνει, επίσης, και την επιλογή της να μεγαλώσει τον γιο της με τις ίδιες αρχές και συγκεκριμένα με τις ίδιες, διατροφικές συνήθειες που προασπίζουν τα δικαιώματα των ζώων και σέβονται τη ζωή τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη "βόμβα" για τον πατέρα της.

Με μία νέα ανάρτηση, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram –με πρωταγωνιστή τον γιο της και τις αγελάδες, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μάς απέδειξε όλα τα παραπάνω.

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μαθαίνει έμπρακτα στον γιο της πώς να μην μισεί τα ζώα
Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αγκαλιάζει τον 7 μηνών γιο της τη στιγμή που μια αγέλη από αγελάδες βρίσκεται μπροστά τους. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση φαίνεται να απλώνει το χέρι της προς το μέρος μίας αγελάδας, με τον μικρό Νίκο να παρατηρεί τις κινήσεις της μαμάς του.

«Δεν χρειάζεται να τους μάθουμε την αγάπη… είναι έμφυτη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μην τους μαθαίνουμε το αντίθετο», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση που δεν χρειάζεται να μάθει στον γιο της τι πάει να πει αγάπη, αλλά χρειάζεται να του μάθει να μην μισεί.

«Γίνεται να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας διαφορετικά απ’ ό,τι μεγαλώσαμε εμείς»
Ο κόσμος της μητρότητας, λοιπόν, είναι ένας κόσμος άρρηκτα συνδεδεμένος με τον βιγκανισμό για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Συγκίνηση για την Εριέττα Κούρκουλου: 'Μου έμαθε ότι μπορώ να...' - Το μήνυμα για τον γιο της

«Ο βιγκανισμός δεν ήταν μόνο αφύπνιση για εμένα, αλλά και μια τεράστια πηγή δύναμης. Δύναμη, γιατί μου έμαθε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καθημερινότητα. Μία κοινότητα και σιγά σιγά μία συλλογική πραγματικότητα, η οποία θα συμβάλλει όσο το δυνατόν λιγότερο στον πόνο των άλλων (ανθρώπινων και μη ανθρώπινων ζώων)», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, αναφερόμενη στο τι σημαίνει για την ίδια ο βιγκανισμός.

«Δύναμη, γιατί μου έμαθε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την φωνή μου για να στρέψω την προσοχή του κόσμου προς το άδικο. Να παρακινήσω έστω και κάποιους ανθρώπους να ανοίξουν τα μάτια τους στις επιπτώσεις των πράξεών τους. Να αναρωτηθούν», πρόσθεσε η ίδια.

«Μήπως τελικά γίνεται και αλλιώς;» Και βέβαια, γίνεται! Γίνεται να βάλουμε την ζωή ενός ζώου πάνω από 15 λεπτά δικής μας γευστικής απόλαυσης. Γίνεται να βελτιώσουμε την υγεία μας. Την υγεία του πλανήτη και την ηθική μας υπόσταση με μικρές αλλαγές στην διατροφή και τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Γίνεται να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας διαφορετικά απ´ ό,τι μεγαλώσαμε εμείς», ανέφερε στη συνέχεια η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση που θα μεγαλώσει το παιδί της διαφορετικά απ’ ότι μεγάλωσε η ίδια.

«Όχι απλά γίνεται, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει. Ο βιγκανισμός μου άλλαξε την ζωή. Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου. Τον κόσμο γύρω μου, αλλά και το φαγητό, περισσότερο από ποτέ!! Σήμερα λοιπόν γιορτάζω την σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου. Μαζί με το μικρό βιγκανάκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου! #worldveganday», κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση που θα μεγαλώσει το παιδί της, έχοντας θέσει vegan βάσεις.

Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν από τη Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και επίσης η πλουσιότερη Ελληνίδα. Ποια θα είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου.

Η οικογένεια Λάτση είναι ισχυρή οικογένεια εφοπλιστών και επιχειρηματιών που βρίσκεται ανάμεσα στις 50 πλουσιότερες του πλανήτη, με συνολική περιουσία που ξεπερνά τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι της Μαριάννας Λάτση στην Εκάλη.

Η Μαριάννα Λάτση είναι Ελληνίδα μεγαλοεπιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1953 και είναι κόρη του Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Το καλοκαίρι του 1963, λίγα χρόνια μετά την γέννηση της, ο πατέρας της αγόρασε ένα μεταγωγικό πλοίο στο οποίο έδωσε το όνομα της, “Μαριάννα Λάτση”. Σπούδασε στο Λονδίνο οικονομικά και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Είναι μέτοχος στην EFG Eurobank ενώ συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες του ιδρύματος Λάτση.

Η Μαριάννα Λάτση μαζί με τα παιδιά της Φίλιππο και Εριέττα Κούρκουλου

Επιχειρήσεις του Ομίλου Λάτση

EFG International, με έδρα τη Ζυρίχη.
Lamda Development, με έδρα την Αθήνα.
Paneuropean Oil and Industrial Holdings, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με «Το βήμα» η Μαριάννα Λάτση έχει πρόσβαση σε τρία ιδιωτικά τζετ, ένα Boeing 757, ένα Boeing 737 και ένα Gulfstream V1, όλα ιδιοκτησίας του πατέρα της, αλλά και σε ελικόπτερα. Παράλληλα, έχει πληθώρα ακινήτων, αλλά και αυτοκινήτων, τα οποία με τη σειρά τους θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου, ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις και τα μετρητά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share