Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

"Έχουμε χάσει λίγο την..." - "Κόλαφος" η Σοφία Αλιμπέρτη

Δεν μάσησε τα λόγια της

3 Φεβρουαρίου 2023 15:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία εκ βαθέων ψυχής εξομολόγηση προχώρησε πριν λίγο καιρό η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει εγκαταλέιψει την Αθήνα και ζει μόνιμα στην Πάρο. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό της που αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση της με την θρησκεία και για το θαύμα που της καθόρισε την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στο όνειρο που είδε με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στα 18 της και το τάμα που είχε κάνει η μητέρα της.

Όλα αυτά τα χρόνια νιώθει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ δίπλα της σε όλα και για να τον τιμήσει έδωσε το όνομα στον μεγάλο της γιο.

«Για μένα η πίστη είναι πολύ σημαντική. Θεωρώ πως οι άνθρωποι έχουμε χάσει λίγο την πίστη μας, έχουμε χαθεί μέσα στην ύλη».

Πέταξε «βόμβα» η Σοφία Αλιμπέρτη: «Θέλω να γίνω γιαγιά...»

Στις τηλεοπτικές κάμερες πριν αρκετά χρόνια είχε κάνει δηλώσεις σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια η Σοφία Αλιμπέρτη, οι οποίες και είχαν προβληθεί στο «Πρωινό Mou». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γίνει γιαγιά.

Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για την άγνωστη 7χρονη σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αναφέρει:

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος

«Συνειδητότατα απέχω από τα κοσμικά και μ' αρέσει και πάρα πολύ. Δεν βαρεθήκατε να με βλέπετε; Έχει τελειώσει για εμένα αυτή η δουλειά, δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Τώρα θέλω να γίνω γιαγιά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share