Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Κατακεραύνωση" στην Κάτια Δανδουλάκη: "Να μην την κακοκαρδίσουν...;" - Eπίθεση από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ που συζητήθηκε

3 Φεβρουαρίου 2023 15:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Ράντου δεν συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις των ηθοποιών και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας δεν δίστασε να τις κατακεραυνώσει με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική αποκάλυψη για την Κάτια Δανδουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε με δηλώσεις της τους λόγους που δεν έκανε απεργία στο θέατρο:


«Δεν διαφωνεί κανένας με τον στόχο, ότι πρέπει βεβαίως να διαμορφωθεί, αλλά είναι μία κατάσταση 20 και… χρόνια. Να γίνει τώρα μια απεργία επειδή συμφωνούμε όλοι; Συμφωνώ και είμαι και ιδιώτης παραγωγός αλλά είμαι και ηθοποιός».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλάκη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της, την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές!

Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά. Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο και να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!

Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρο της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του ΣΕΗ…».

Δεν δίστασε η Κάτια Δανδουλάκη: "Δεν μπορούσες να πεις ότι την θαυμάζω..." - Αποκάλυψε την σχέση της με την Μελίνα Μερκούρη

Η Κάτια Δανδουλάκη σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για το πώς έβλεπε την Μελίνα Μερκούρη κάνοντας μια αναδρομή και στη μεταξύ τους σχέση τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τον Μάριο Πλωρίτη.

«H Μελίνα ήταν από μόνη της μία κατηγορία. Δεν μπορούσες να την κατατάξεις. Ήταν τόσο εκθαμβωτική που δεν μπορούσες να πεις ότι θαυμάζω την Μελίνα ως ηθοποιό ή πολιτικό. Δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από αυτήν γιατί είχε ένα φως. Δεν είχε τίποτα δήθεν και δε ντρεπόταν να πει οτιδήποτε της ερχόταν στο κεφάλι. Ήταν γεννημένη για να την βλέπεις, να σε γοητεύει και να της χαρίζεσαι».

Μάλιστα η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε κι ένα αστείο στιγμιότυπο όπου η Μελίνα Μερκούρη δεν συμφωνούσε τελείως με αυτά που φορούσε η πρώτη σε ταινία κι ο σκηνοθέτης και σύζυγός της Ζυλ Ντασέν της είπε: «Μην την ακούς, θα σε καταστρέψει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share