Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

«Με την Έλενα πλέον λειτουργούμε σαν...» - «Καταπέλτης» για το γάμο με την Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

3 Φεβρουαρίου 2023 14:57
«Με την Έλενα πλέον λειτουργούμε σαν...» - «Καταπέλτης» για το γάμο με την Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μιλήσει αρκετές φορές για το γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά, με τον ίδιο να αναφέρεται στη μεταξύ τους σχέση και το πώς έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια, την ίδια στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για τον ηθοποιό.

«Οι κοινές μας ώρες με την Έλενα είναι κυρίως στο θέατρο και στο παιχνίδι. Αλλά λειτουργούμε λίγο και σαν συνάδελφοι. Ο κάθε ένας έχει το καμαρίνι του. Εγώ συμπεριφέρομαι σαν σκηνοθέτης προς ηθοποιός στην παράσταση. Εγώ πολλές φορές όταν ζητάω κάτι και δεν βγαίνει τσαντίζομαι, κι έρχεται και μου λέει «να σου πω, δεν είναι όλοι Σεφερλήδες θα το βγάλουν τα παιδιά». Είναι η μόνη που μου πάει κόντρα η Έλενα», ανέφερε.

Όσο για το γιο τους; «Ο Χάρης είναι πια 19 ετών. Είναι δίπλα μου, είναι σε μια ηλικία που καταλαβαίνει κι αυτός. Σπουδάζει τώρα διοίκηση επιχειρήσεων. Πιτσιρικάς του άρεσε η ηθοποιία, έδειχνε ταλέντο, του άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ. Αλλά είναι και λίγο κατάρα να είσαι παιδί δύο ανθρώπων που κάνουν μια καριέρα. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά πάντα βάζουν τη σύγκριση», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

Έμεινε «κάγκελο» η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο μισθός του Μάρκου Σεφερλή - Οι άγνωστες απαιτήσεις του

Πολλά έχουν ακουστεί για τα λεφτά που λαμβάνει ως μισθό ο Μάρκος Σεφερλής, ωστόσο το ποσό που μάθαμε μαζί με τις άγνωστες απαιτήσεις του ηθοποιού, ούτε η Έλενα Τσαβαλιά δεν τα περίμενε

Πριν μερικά χρόνια είχε πάρει τεράστια έκταση το θέμα με τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο Θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές ήταν τελικά ο ίδιος ο Μάρκος και οι Θεατρικές Σκηνές, καθώς διαφώνησαν σε βασικά πράγματα.

Στη φωλιά των Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε μεταφέρει αρχικά από την πλευρά των θεατρικών επιχειρήσεων τα εξής:

«Το σημαντικό ραντεβού έγινε την 1η Αυγούστου, Εκεί συμφώνησαν το θέατρο και ο Μάρκος Σεφερλής για πολλά πράγματα, δεν υπέγραψαν συμβόλαιο, έκαναν προσύμφωνο.

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Πριν από μία εβδομάδα ήρθε στις Θεατρικές Σκηνές ένα επίσημο έγγραφο από τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, στο οποίο ζητούσε τα εξής: 1) Να έχει άποψη για το εικαστικό της μαρκίζας και να έχει και δική του αφίσα μόνος του, 2) Ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε μισθό συν ποσοστά και 50,000 ευρώ ως εγγύηση τον περασμένο Αύγουστο, ενώ τώρα ζήτησε κάτι παραπάνω, 3) Επειδή οι Θεατρικές Σκηνές είχαν ζητήσει από τον Μάρκο Σεφερλή να μην κάνει τίποτα θεατρικό από το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας μέχρι το ανέβασμα της παράστασης τον Φεβρουάριο, ο δικηγόρος του ηθοποιού ζήτησε να ανεβάσει ο Μάρκος μια παιδική παράσταση στο Περοκέ τους μήνες Δεκέμβριο – Ιανουάριο, 4) Οι πρόβες θα έπρεπε να γίνονται πρωί, αφού ο Μάρκος θα έπαιζε στο Περοκέ το βράδυ».

Στη συνέχεια, ο Αργύρης Αγγέλου, ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, δήλωσε τα εξής στην εκπομπή: «Όλοι ήμασταν ενημερωμένοι από τον περασμένο Φεβρουάριο να έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας, έτσι ώστε τους δύο μήνες που θα διαρκούσαν οι πρόβες να είμαστε διαθέσιμοι. Μας κάλεσαν στο γραφείο μερικές μέρες πριν για να μας ενημερώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν.

Αν ήμασταν 25 άτομα μαζί με τον κ. Σεφερλή, τους 18 που τους ξέρω δεν είναι οι ηθοποιοί που ακύρωσαν τη δουλειά. ήταν μια δουλειά που στήθηκε συγκεκριμένα για τον κ. Σεφερλή. Επομένως, αν είχα εγώ μια διαφωνία, απέξω περίμεναν για να πάρουν τη θέση μου άλλοι 15. Πιστεύω ότι ακυρώθηκε επειδή υπάρχουν καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όλοι οι ηθοποιοί είναι στεναχωρημένοι και ξεκρέμαστοι».

Από το περιβάλλον του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τα εξής: «Δεν υπογράφηκε συμβόλαιο με συγκεκριμένους όρους από καμία πλευρά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για αθέτηση συμφωνίας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share